Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Érezted már úgy hogy elvagy...

Érezted már úgy hogy elvagy maradva a korodbeliektől?

Figyelt kérdés
Mármint van autó,vagy esetleg külön lakik a szüleitől ,kinnt dolgozik külföldön stb.
2016. jan. 7. 13:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinél így van (autó, lakás, külföld, család), de attól még sohasem éreztem magam elmaradva, mert egyfelől ezek nálam nem értékek (némely csak szükséges rossz ahhoz, hogy tudjam tenni azt, ami érték), másfelől nem másokhoz viszonyítom magam, hanem a saját magamhoz.
2016. jan. 7. 14:06
 2/13 A kérdező kommentje:
24/l vagyok én se milliomos szeretnék lenni de azért szeretnék elérni meg fellmutatni vlmit.
2016. jan. 7. 14:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék. Elérni egy belső békét, felmutatni az oda vezető utat. Műalkotás formájában. Csak hát a korombeliek zöme nem erre törekszik, így semmi értelme hozzájuk hasonlítani magamat.
2016. jan. 7. 15:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Ilyen szempontok szerint nem sajnálom, se autó, se külföldi munka nem célom, de más szempont igen, pl pár barát, társ, adottság...
2016. jan. 7. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Bátyám New York asztalos, rohadt sokat keres

Nővérem olaszország, gazdag családban, sokat keres

Legjobb gyerekkori haverom németország, gyári munka, saját autó

Másik barát, London, jó meló, jó pénz, jó élet

Másik ismerős Írország saját vállalkozás, saját család 2 gyerek

És még egy csomó haver külföldön, és mind tök jól élnek

Aztán van aki itthon van, jó szakmávan, éppen családot tervez...

Én itt vagyok 30 évesen, konkrét szakma nélkül... New Yorkba, Londonba, Németországba kimehetnék, de mindenhol mástól függenék, illetve egyszer már próbáltam New York-ot, de rohadtul magányosnak éreztem ott magamat... szép lassan úgy érzem mostanában, mintha mindenkinek jól menne, mellettem meg egyszerűen elmegy az élet...

30/f

2016. jan. 8. 19:11
 6/13 anonim ***** válasza:
24 évesen az első munkaévem kezdődött. Addig egyetemre jártam és a barátnőim, akik 18 évesen munkába álltak, már "tartottak valahol" addigra, volt félretett pénzük, házasodtak, gyereket terveztek. Van ez így, mindenki más utat jár be, ha vannak céljaid, akkor nincs azzal semmi gond, ha 24 évesen még az elején vagy. Szerintem, ha körbe nézel az ismerőseid között, legalább annyi nálad "rosszabbul" állót fogsz találni, mint nagy sikert.
2016. febr. 2. 07:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, de én abban az értelemben, hogy nem sok igaz barátom van, és hogy még egy kapcsolatom se volt 21 évesen. Más volt o.társam meg már gyereket szült, férjhez ment...
2016. febr. 3. 12:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Hasonló, 20 éves vagyok (majdnem 21), nem volt még kapcsolatom, egyetemre járok, de még mindig itthon lakom. Nem mertem belevágni a dolgokba és elköltözni az ország másik felébe egyetemre ahova szerettem volna, míg az osztályom nagy része felment Bp-re meg kimentek Ausztriába, Németo.ba, Dániába. Erasmussal szemezek, de még ettől is tartok. Sok korombeli már jegyben jár, vagy az első babájukat tervezik én meg még nem is csókolóztam :D Gimiben végig úgy voltam én pedig akkor is odamegyek egyetemre aztán irány külföld, most meg oké, akkor majd megyek oda mesterre :/ Jogsim sincs, míg a gimis osztályom 95%-a még érettségi előtt megszerezte a jogsit (ez mondjuk inkább pénz kérdése miatt maradt ki).
2016. febr. 3. 13:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Azt tudom hogy éretlen vagyok, de hogy nem az autók meg egyebek miatt, az is biztos. 18/F
2016. febr. 3. 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Én mindig többnek éreztem magam. 15/f
2016. febr. 3. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!