Miért 0 az életemnek a párkapcsolati része?
Sziasztok.
18éves vagyok, kb 1,5 éve teljesen szerencsétlenbe ment minden párkapcsolati dolog, már elég magányosnak érzem magam egy ideje, és most jött egy lány (pont olyan mint amilyen lányt az álmaimban elképzeltem) akivel eléggé összemelegedtünk, de mint mindig egy kis szórakozásnál többet nem értem neki, nem tudom miért de igazából nem is érdekel, engem annyi érdekel hogy ez változni fog az életemben vagy mindig egy szerencsétlen maradok? Nem igazán tudom min kéne változtatnom, határozott jellemem van, nem vagyok befolyásolható... Nem értem
27 éve 0 a párkapcsolati része az életemnek, mégse írok ki róla naponta 15 kérdést.
Tanulj meg egyedül boldog lenni, és könnyebb lesz az életed. Nem kell erre rágörcsölni, hisz ha napod 90%át erre pazarlod, attól nem lesz semmi se jobb.
18 évesen én is úgy éreztem, hogy másfél éve 0 az életem társasághoz, párkapcsolathoz köthető része.
Azóta eltelt több, mint 10 év, a helyzet nem változott. Akkor még zavart, mára megtanultam együtt élni vele. Ha nem tudsz vagy nem akarsz változtatni rajta, ez a legcélszerűbb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!