Van itt olyan magányos ember, akinek tényleg senkije sincs?
Nekem van egy boldog párkapcsolatom, a barátnőjének lakom élettársi kapcsolatban, barátnőm 36/N én 34/F és anyóssal akivel nagyon jó a viszonyom és szinte anyámként tudok tekinteni rá.
Nos külső kapcsolataim nincsenek, a kollégák meg túlzottan eltérőek velem olyan szinten, hogy nincs velük közös témánk. Néha volt kollégáimmal szoktam kommunikálni nagyritkán facebookon vagy telefonon.
Az élettársam túl sokat beszélget telefonon a másik szobában emberekkel, ha nem akkor éppen pihen szinte csak vacsorakor vagyunk együtt úgy mint egy család és esti gyógyszer bevételkor és hétvégén kinn a konyhában vagy én egyedül odakint az udvaron tevékenykedni.
Sajna néha így is nagyon magányosnak szoktam érezni magamat. :-(
Párkapcsolatomon és a nagyon közeli rokonokon kívül senkim sincs.
Ha én keresek valakit, akkor oké, ha nem, akkor engem nem keresnek... Nem tudok elmenni senkivel sehová, így eléggé magányosak a mindennapjaim...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!