Mit csináljak, ha magányos vagyok? 18L
Figyelt kérdés
Szinte senki nem beszélget velem, mert senkivel sincsen közös témám...Kérlek segítsetek :( Mivel foglaljam el magam?2015. dec. 25. 17:50
11/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező
Egy picit segíthetnél nekünk, vagy nekem, hogy mi a probléma. 18 éves koromban én is nagy letargiában voltam. Ilyenkor a legfontosabb, hogy ne veszítsd el, a józan ítélőképességed.
Hidd el, nem az van, amit te gondolsz.
13/24 anonim válasza:
Mi miatt lehetsz az? A külsőd miatt vannak komplexusaid, vagy csak lelki oka lehet?
14/24 anonim válasza:
Én itt leszek ha dumálni szeretnél.
15/24 anonim válasza:
Kedves kérdező ...
Kapd be ;)
Itt van 1 csomó segítőkész válaszadó....
Te meg le sem szarod ..
Ha a való életben is így viselkedsz ..
Nem csodálkozom h magányos vagy ..
16/24 anonim válasza:
Utolsó: nagyjából erről van szó :') Vagy vissza sem ír a kérdező, vagy ha mégis, akkor kiderül, hogy igazából nem szeretne megoldási javaslatokat másoktól a problémáira és nem szeretne beszélgetni olyanokkal sem, akik abszolút nyitottan állnak hozzá.
17/24 A kérdező kommentje:
Vagy csak nem szeretnék a világ legperverzebb alkaival "beszélgetni"..
És, ha meg nem tudjátok, hogy miért nem válaszolok akkor inkább ne agyaljatok azzal a nagy eszetekkel.
Utolsó Te remélem nem az vagy, akivel beszélgettem... -,-
2015. dec. 31. 18:33
18/24 anonim válasza:
Kérdeztem valamit ám korábban kommentben, válasz semmi.
19/24 A kérdező kommentje:
Igen, mert arra nem gondolsz, hogy nem fogom itt kifejteni mindenki előtt, hogy mi a bajom?
2015. dec. 31. 18:38
20/24 anonim válasza:
Nem találták még fel a Privát fület az oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!