Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Karácsonykor lehetünk őszinték?

Karácsonykor lehetünk őszinték?

Figyelt kérdés
Ki meri felvállalni hogy azért magányos most mert eddig válogatott külső alapján, és ez miatt nem adott esélyt a másiknak hogy bebizonyitsa hogy a belső megszépiti a külsőt.
2015. dec. 24. 14:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

ma 16:46

Megfogtad a lényeget.

2015. dec. 24. 18:22
 12/12 ancsa09 válasza:
annak idején azt mondtam egy ismerősömre,hogy nincs az az Isten,hogy én valaha is járjak vele.Elcsattant egy véletlen csók és pár hónap után úgy beleestem, mint vak ló a gödörbe.Ennek már lassan 17 éve.Ő a legjobb barátom.A többi vagy lemorzsolódott vagy csalódás lett...Nem szabad külső alapján ítélni.Nekem is vannak magányosabb napjaim,a barátok hiánya miatt,de van aki szeret és nem kell előtte megjátszanom magam.Idővel rájön az ember,hogy nem az számít,hogy hány barátod van.Nélkülük is van élet.Ha valaki őszinte és azért nem tetszel valakinek az az ő baja és nem is szabad időt fecsérelni rá.Mindenkinek megvan a párja,előbb-utóbb megtalálja,csak nem szabad feladni...
2015. dec. 25. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!