Karácsonykor lehetünk őszinték?
Én azért vagyok magányos, mert nekem a belső szépség fontos kizárólag és nem találkoztam még olyannal, aki hasonlóan ezt így gondolná.
Külsőre jóképű vagyok (nagyon sokan mondták már életem során) de hogy a párom külsőleg hogy nézne ki, nem érdekelne. Kivéve ha szélsőségesen kövér (100 KG+) de egyébként bárhogy kinézhetne.
Nem értem, hogy miért lett divat az, hogy felszínességgel vádolják azokat az embereket, akik megválogatják külsőre is, hogy kivel kezdenek párkapcsolatot.
Minden normális ember válogat külső alapján, mert hiába tökéletes valaki belsőre, a kapcsolat a kukában fog landolni (vagy egy rakás kaki lesz) rövid időn belül, ha a kémia nem működik. Tetszik, nem tetszik, el kell fogadni.
A válogatás teljesen alapvető és természetes dolog, nem csak a nőkre, a férfiakra is ugyan úgy jellemző.
A felszínesség más kategória. Ha valaki azért nem kezd párkapcsolatot valakivel, mert nincs 8 kocka a hasán, az felszínesség, de ha valaki nem jön össze olyannal, akihez nem vonzódik, az nem. Az teljesen normális.
ma 15:24
Haha persze a pasikat jobban ócsárolják hogy csak a facebookos meg a pláza csajokra buknak..Hol ott egy átlagos szorólapos lányt sokkal többre értékelnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!