Írna valaki valami vígasztalót? Itthon vagyok egy hete betegen.
A férjem egy este sem volt itt velem munka után, mindennap akadt valami: haverok, a szülei, a testvére. Ma bulizni megy. Holnap a sógora szülinapja lesz. Orvoshoz sem kísért el.
Annyira elegem van, egész nap sírok mert egyedül érzem magam. Ráadásul undoknak is, mert próbál megvigasztalni, ölelget, stb. de nekem nem ez kell :( Nem akarok egyedül lenni, egyedül menni aludni, egyedül fürdeni, egyedül filmezni...
Köszi nektek... :)
Úgy szeretném abbahagyni a sírást, de nem megy.
Úgy érzem, semmi értelme az életemnek... hiába nem vagyok szó szerint egyedül, mégis olyasmire vágyom, ami elérhetetlen... hogy a férjem megértsen és törődjön velem.
Tudom, hogy nem megfelelő társ nekem. El fogok válni, csak nagyon szomorú vagyok és csalódott, hogy elvesztegettem a fiatalságom olyasvalaki mellett, akinek nem volt fontos az én boldogságom.
A legrosszabb az egészben az, hogy tudom hogy szeret, de nem tud boldoggá tenni. Mert ő is mást vár a házasságunktól és én is. Kár, hogy csak ennyi év után derült ki, régen egészen más volt :)
Nem akarok olyan férfival élni, aki a szabadsága elvesztéseként éli meg a házasságot, a kötelező biztos pontnak. Én ennél több szeretnék lenni a házastársam életében. És most nagyon magam alatt vagyok, mert úgy érzem, semmit nem érek...
Nem tudom, ez felvidít-e, de megpróbálom.
Nem baj, ha néha feladod. Az a fontos, hogy pihend ki magad, hogy utána újra tudj próbálkozni.
Az eltelt évek már úgyis elteltek, koncentrálhatsz arra, hogy a következők boldogak legyenek. A férjeddel legalább van tapasztalatod, hogy milyen az, mikor ellaposodik a kapcsolat, legközelebb hamarabb felismerheted a jeleket.
Sőt, most valószínűleg jobban meg tudod fogalmazni, hogy mit akarsz és mit nem, mint mikor összeházasodtatok. Ha nem felejted el, mik a saját elvárásaid, legközelebb több esélyed lesz annak megfelelő társat találni.
Van egy barátnőm, aki eljegyzést bontott fel, mert rájött, hogy nem így akar élni. Ő mondta, hogy mielőtt újabb kapcsolatot keresne, előbb összeszedi magának, mit vár egy társtól, és hogy ő maga mit tud nyújtani, és saját magát is fejleszti, hogy elérje legalább azt a színvonalat, amit a leendő társától is vár.
Nekem tetszett a gondolat, remélem neked is segít :)
Ja, és:
"Fel a fejjel, amíg van!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!