Nesszy000 kérdése:
Normális, hogy már nem érzem hiányát egy pasinak sem az életemben?
Figyelt kérdés
Nagyot csalódtam a Pasi tönkre tette az életem.4 év borzalom várt rám ezután. Aztán elkezdtem új célokat kitűzni, újra élni, ma már végre csinálhatok bármit, senki nem szól bele. A gyerekeim és a barátaim boldoggá tesznek.Lehet megköveztek érte, de én boldog vagyok életemben először mióta egyedül élek, Pasi nélkül.Úgy érzem már nem is tudnék alkalmazkodni senkihez, ,33 éves vagyok.2015. dec. 5. 23:44
1/8 anonim válasza:
Én tudom mit érzel, vagyis értem és azt mondom, ha ez tesz boldoggá, akkor így van helyén az életed.
2/8 anonim válasza:
Én is így vagyok már a nőkkel. Belefáradtam az egészbe. Csalódások sorozata.
3/8 anonim válasza:
Pontosan tudom, mit érzel.:-) Idősebb vagyok nálad (nem kicsit:-)), úgyhogy azt hiszem, nálam ez már nem fog változni, jól vagyok így, ahogy vagyok. A te életedbe viszont még jöhet valaki, aki megbolygatja az egyensúlyodat, csak annyit javaslok, hogy ne pattintsd le kapásból, egy pici esélyt azért adj neki. Aztán majd meglátod, megéri-e.
4/8 anonim válasza:
Annyi jó férfi van a földön. Attól, hogy te naiv vagy és a gyökereket szeded föl, ne csodálkozz, hogy csalódást okoznak.
5/8 anonim válasza:
Nem normális, mint ahogy az sem, hogy általánosítasz a férfiakra.
Nem is kell amúgy sem alkalmazkodnod senkihez, de ha szerinted erről szól csak egy kapcsolat, akkor tényleg jobb, ha végleg egyedül maradsz.
6/8 anonim válasza:
Van, akinek a függetlenség többet ér és boldogítóbb, mint egy kapcsolat, még a nők között is. Az ilyenek számára nem ijesztő, hogy egyedül marad, sőt...:-)
Az a vicc, hogy sok pasinak pont ez vonzó, sokkal inkább, mint a görcsösen párt keresők.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..Hát igen ,nem vagyok egyszerű eset,ezt tudom.De a múlt tett ilyené,azt hiszem pont azért mert már nem vagyok naiv..Régen még az voltam.hittem,biztam..Na de azt hiszem most már sokkal másképp állnék hozzá ha ujra kezdhetném..Sokan élnek,éltek olyan kapcsolatban ami csak van, de nem vagytok boldogok,,én inkább egyedelül vagyok boldog,mintsem egy kapcsolatban csak hogy ne legyek egyedül..Az hazugság,önámitás.De azért abban lehet valami,hogy nem a megfelelő embert sodorta az élet mellém.
2015. dec. 6. 11:42
8/8 anonim válasza:
Én is így élek egy ideje.31 éves vagyok.Az elején görcsösen kerestem valakit,aki feledtetni tudja a páromat,de csak olyan emberekbe botlottam,akik nem hozzám valók 2 év elteltével mondhatom,hogy újra boldog vagyok és jelenleg jól érzem így magam.Ha akarnám lehetne kapcsolatom,de most még nem állok erre készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!