Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet veszélyes egy ilyen...

Lehet veszélyes egy ilyen ember a többiekre?

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag új férfi munkatársunk, köszön meg persze szakmai dolgokat megbeszéli, néha beszélget is, de olyan unalmas ember. Nagyon fura volt, ezért dumáltunk vele, hát kiderült, hogy teljesen magányos, nincs neki senkije, azt állítja, hogy nem soha nem voltak barátai, párkapcsolata sem volt és ettől pszichológiai beteg mániákusan depressziós lett.

Szerintetek lehet veszélyes egy ilyen ember, hogy egyszer csak bekattan aztán mondjuk nekiáll tombolni meg lövöldözni itt a cégnél akár? Eléggé félünk mióta kiderült az elmebetegsége, meg a híradóban is volt már, hogy ilyen emberek ha bekattannak akkor a sikertelen életüket ilyen módon élik ki, hogy ártatlan, de normál életű embereken állnak bosszút.

2015. nov. 24. 15:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, nem kell feltétlenül rosszra gondolni, persze semmi sincs kizárva.
2016. jan. 1. 20:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet veszélyes. Manapság rengeteg magányos ember van, de attól még nem veszélyesek.
2016. jan. 1. 22:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Pár órája olvastam, hogy az Egyesült Királyság lakosságának 10-20%-a depressziós (nem tudom már pontosan, de valami meglepően magas szám volt). Bőven vannak ilyen emberek és mégsem történik semmi. Most erőltesd meg a fejed és gondolj vissza, hogy mikor volt Magyarországon vala munkahelyi vagy iskolai lövöldözés. Én egyről sem tudok (illetve egy kísérlet volt ha jól emlékszem Pécsen ezer éve). A depressziós ember nem futóbolond, csak lehangolt.
2016. jan. 2. 02:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Jézusom -.- Te meg a többi munkatársad tipikus példái vagytok a 21. század társadalmának, ami kivet magából mindenkit, aki kicsit is különbözik az átlagtól.
2016. márc. 24. 09:45
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyik volt munkahelyén dührohamot kapott és igaz senkit nem bántott, de dühöngött elfehéredve ordított és zokogott, aztán elrohant többet se látták fel is levélben mondott.

Ez szerintetek normális viselkedés? Csinál ilyet egy normális idegállapotos ember?

2016. márc. 24. 15:24
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem láttál még embert kiabálni? Bizony csinál ilyet normális ember néha.

Amúgy meg te honnan tudsz ilyeneket? Ne b..sztassátok már a háta mögött, hát a fenének kellenének ilyen kollégák mint ti.

2016. márc. 24. 16:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Barátnőm mesélte, aki annál a cégnél dolgozik ahol csinálta a balhét. Ez nem kiabálás volt, ezért is félünk tőle.
2016. márc. 24. 16:27
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
Minek emelted ki megint ezt a kérdést? Már kaptál elég választ, nézzél magadba és foglalkozz a saját életeddel.Ha van...
2016. márc. 24. 17:11
 19/19 anonim ***** válasza:
52%
Szegény ember bekerült a viperafészekbe, e mellé a sok zakkant pletyigép mellé.
2016. márc. 24. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!