Lehet veszélyes egy borderline szindrómás ember?
3 éve élek együtt a párommal, van egy 1 éves kisfiúnk. Hirtelen és nagy szerelem volt a miénk, bár már akkor jobban odafigyelhettem volna az intő jelekre...
Tudom hogy ez egy elég összetett és komoly betegség, illetve személyiségzavar és csak hosszas orvosi vizsgálatok után mondják ki ezt, de úgy gondolom az én páromnak borderline szindrómája lehet.
Remélem olvassa valaki olyan a kérdésemet, akinek van tapasztalata arrol hogy milyen együtt élni egy ilyen emberrel!? Veszélyes lehet rám és kisfiamra nézve? (sokszor félek tőle, mikor ilyen "rohama" van) :(
Kifejteném bővebben is hogy milyen a párom, mi az ami aggaszt vele kapcsolatban de először szeretném ha valaki írna hogy meghallgatna és tanácsot adna. El vagyok nagyon keseredve, orvosról meg hallani se akar, mert szerinte vele semmi probléma nincs. Pedig szerintem nagyon is van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!