Néh csak annyira jó lenne minden bajom elmondani valakinek így anonimba.. Meg nem tudom miért de szeretnék is mást is meghallgatni mi a helyzet vele meg ilyenek..:D Nem tudom miért érzem így,van sok barátom csak nem szeretném egyikre se rázúdítani az összes problémámat.. Nemt tudom miért..
18/f
2015. nov. 22. 20:59
1/8 anonim válasza:
Nekem leírhatsz MINDENT, ha gondolod. Szívesen meghallgatlak!
2015. nov. 22. 21:03
2/8 anonim válasza:
Ismeretlennek elmondani a saját életedet kissé bizarr nem gondolod?:)
3/8 anonim válasza:
Nekem semmiféle poblémám sincs életemben, így nem.
De élet segítőként dolgozok, szal ha neked van, írj nyugodtan, megoldom mindet.
19F
4/8 A kérdező kommentje:
Talán bizarr valóban,de mit tud kezdeni vele az illető?Nevet nem hiszem hogy mondanék neki.
2015. nov. 22. 21:05
5/8 anonim válasza:
Én nagyon sokszor érzem így, mert nem ismerek olyan embert akivel ezeket meg lehetne beszélni.
2015. nov. 22. 21:08
6/8 anonim válasza:
Elmondhatod a falnak is. Egy pszichológus ismerősöm mondta, hogy szokott használni.
2015. nov. 22. 21:12
7/8 anonim válasza:
Néha én is szoktam igy érezni 18f
2015. nov. 22. 21:17
8/8 anonim válasza:
Hát menj fel az egyik ilyen ismeretlenes oldalra kérdezd meg tőle, hogy el-e mondhatod az életed? Aztán vagy igen vagy nem lesz a válasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.