Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyanok, akik a...

Vannak itt olyanok, akik a hétköznapi életben szerepeket játszanak? Ti nem érzitek néha tehernek?

Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 19:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy másnak mutatod magad az emberek előtt, mint amilyen valójában vagy.
2015. febr. 15. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten mindenki szerepet játszik.
2015. febr. 15. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Pont a napokban fáradtam bele. Szó szerint fáradtnak érzem magam tőle, de a show megy tovább.
2015. febr. 15. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
ez jó volt, utolsó :D
2015. febr. 15. 21:16
 5/6 A kérdező kommentje:

De ez még csak a 24. évad :D

Én is már elfáradtam. :D

2015. febr. 15. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten mindenki szerepet játszik. Az ember kissé idomul minden szituációhoz, különböző helyzetekben és különböző emberekkel másként fogsz viselni. Ez nem mindig megjátszás szerintem. Pl. a munkahelyemen nyilván nem viselkedhetek úgy, mint otthon vagy a legjobb barátommal. De még csak azt sem mindig tehetem vagy mondhatom, amit valójában szeretnék, mert valószínű rövidesen kicsapnának mint a szél. :D

Ha komolyabban játszmázol vagy teljesen másnak mutatod magad, mint amilyen vagy, az nem túlságosan célravezető. Nem csak azért, mert úgyis kiderül az igazság előbb vagy utóbb, hanem azért is, mert ahogy írtad, belefáradsz.

Hogy mi a megoldás? Ne játssz szerepet. Én már magamat adom. A munkahelyemen pl. sokan furcsának, zárkózottnak meg különcnek néznek emiatt, és van egy erős sejtésem milyen szépségeket hordanak össze rólam a hátam mögött, de nem vagyok hajlandó velük bájologni csak azért, mert ez az elvárás.

2015. febr. 16. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!