Ha tényleg eljönne a világvége, értesítenék a hétköznapi embereket?
Dehogy értesítenék!
Kb. 3 éve volt, hogy felfedeztek egy potenciálisan veszélyes aszteroidát. Persze, simán elment a Föld mellett, semmi gáz nem volt, de mégis rendre utasították a csillagászokat, hogy ha valaki ilyet felfedez, nehogy közzétegye. Szóljon az "ileltékeseknek", és majd ők eldöntik, hogy nyilvános legyen-e.
Most akkor szerinted? Pedig ez csak egy potenciálisan 0,000001% veszélyt jelentő valami volt.
Köszi az eddigi válaszokat :)
Utolsó: Ez is igaz, csak mondjuk lehet, vannak, akik szeretnének elbúcsúzni a szeretteiktől. :/ Én legalább is szívesebben halnék meg abban a tudatban szerintem, hogy elmondtam utoljára pár szerettemnek, mennyire sokat jelentettek nekem, mint úgy, hogy mondjuk épp összevesztem valakivel, akit szeretek és akkor az utolsó pillanataimban is arra gondolnék, hogy miért nem kérhettem bocsánatot ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!