Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek Mit tegyek? (több...

Szerintetek Mit tegyek? (több lent)

Figyelt kérdés
Apám egyfolytában piszkál, ver. Mindig kiabál velem. Ruhát nem vesz nekem es szó szerint nem enged el sehova, még a szomszédba se.. Egyik rokonomat se hívhatom fel amíg nem kérdezem meg tőle. De a meg meg kérdezem tőle akkor meg azt mondja hogy nem.. :( Ez miatt már vagdosom is magam,és meg akarok halni :( jaa es anyám az ő partján van es mindig igazat ad neki. A tanulmányi eredményem közepes. (bocsi a fogalmazásért.. Siettem) 13/L

2015. nov. 21. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Jajj <3 szerintem szólj pl az osztályfőnöködnek...tudom nem tűnik olyan jó ötletnek,de lehet h tudna segíteni:)
2015. nov. 21. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
19%

Hagyj egy levelet amiben leírod, te egy ember vgy, nm egy szhar darab. Amíg nem bánna veled emberként, ne keressenek. Menny ngysüleidhez vagykérd meg oszt társad had menny át hozzá és beszélj szüleive erről. Szólj osztályfőnöknek éskérd meg segítsen valaogy. Hívjon gyámügyest ilyesmk.

NE HAGYD MAGAD LELKI RONCSÁ TENNI.

Ne vadosd magad. Hidd el megértem mennyire rossz tud lenni, de lgikus megoldást kel találni. Önkínzás nem az( se fizikai se érzelmi szinten).

Írj kérlek, had segítsek amiben tudok.

Sok sikereket kívánva.: egy mester pszihológus

2015. nov. 21. 17:17
 3/5 K. D. G. ***** válasza:
Van nyoma annak h ver? Mert akkor szerintem gyerekbantalmazassal fordulhatsz a rendorokhoz is
2015. nov. 21. 17:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) erről már beszéltem rokonokkal es mondták hogy oda költözhetnék.. Csak az a baj hogy messze vannak.. Vasmegyében. :( de ha 18 leszek tuti el költözök itthonról.. Az hogy ver az nem látszik de másnap fáj.. :'(
2015. nov. 22. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A suli az oka ,hogy ne mköltöznél Vas megyébe a rokonaidhoz?

Figyi, hívj rendőrt! Ennek hatására esélyesen visszafogja magát az apád. Bár ha iszik is, ittasan nem biztos, hogy egyszerű a helyzet.

De én, a helyedben, szólnék rendőrnek. Vagyelőször anoním, ingyenes lelkisgélyt hívnák a helyedben, de fülkéből, vagyonnan, amit ne mtud lehallgatni apád.

Saját mobilról NE! Ha javaslolhatom.

De az is jó, ha egyesenes rendőrt hívsz.

Suliban ha van iskolapszichológus, feltétlen beszélj vele! Családsegítőhöz is elmehetsz.

Bár ahivatalos személyek egy része sajnos ne mvégzi jól a munkáját, sajnos vannak bnemtörődömök is. Ezért írtam több féle lehetőséget.

Ha Intézetbe akarnának rakni téged, azt NEM ajánlom! Elég kemény élet van ilyen helyeken, általában. Az eredmény: csöbörből vödörbe lenne...

Azonban ha hivatalos segítséget kérsz, a fent vázoltak valamelyikét választva, akkor esélyesen apud visszafogja magát egy szintig.

Iszik apukmád? Ha igen, rendszeresen? És/vagy drogos (is)?

Ha nincs káros szenvedélye,, akkor is jogod van shivatalos segítséget kérned!

És erősen javaslom is.

2015. nov. 22. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!