Ti ezt hogy kezelitek?
Figyelt kérdés
Próbálom kezelni de nem nagyon megy. Úgy érzem már huzamosabb ideje hogy nincs körülöttem senki akire bármikor bármiben számíthatok és ez egyre jobban felőröl. Persze van családom barátaim , párkapcsolatom de még is mindig úgy érzem hogy magamra vagyok hagyva és ezt nem tudom kezelni , stresszel hogy nem tudom a gondjaimat senkivel se megbeszélni. Nálatok ez hogy van , hogy tudnám ezt valahogy egy picit javítani ?
Köszönöm. / L
2015. nov. 18. 19:44
1/7 anonim válasza:
Hmmm.Miért nem kommunikálsz a környezeteddel?
2/7 anonim válasza:
Én azon a gondon hogy nem tudtam mindent megbeszélni valakivel, találtam egy netes barátot, egy lányt akivel kölcsönösen megértjük egymást. És mivel távolabb vagyunk egymástól nem kell azon stresszelnem "elárul-e" vagy sem. Bátran elmondhatok neki bármit úgy hogy tudom nem hallom vissza. F22
3/7 anonim válasza:
Mit szóljon az akinek se barátja, se párkapcsolata.
Amúgy neked minek vannak ezek? Csak hogy legyenek?
4/7 A kérdező kommentje:
igaz lehetnék egy kicsit nyíltabb is de nem csak azért vannak hogy legyenek ... ! Fontosak számomra ők beszélek is velük de amint pl. egy gondomat mesélem egyből látom rajtuk hogy a beszélgetés során érdektelenek lesznek és nagyon nem is figyelnek rám .
2015. nov. 18. 20:02
5/7 anonim válasza:
ne zárd ki a külvilágot .. bár azt mondtad párkapcsolatban élsz ..beszéld meg a pároddal h mi a problémád biztosan meghallgat és a kapcsolatotok is sokkal jobb és kiegyensúlyozottabb lesz ..másfelől meg itt nem igazán azzal van baj h nem számíthatsz senkire hanem senkiben nem bízol és ez abból adódik h magadban sem :D akkor kezd onnan h magadban kezdj el hinni aztán a párodban, a barátaidban és minden rendbe jön :)
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm , megpróbálok :)
2015. nov. 18. 20:12
7/7 anonim válasza:
Ha van párod, de magányosnak érzed magad, akkor nem illetek össze. Elvégre pont, hogy a pároddal kellene tudni mindent megbeszélned, örömöt, bánatot. Na meg a család is ilyen, de ha már a családdal nem megy, ott kéne lennie a partnerednek ehhez. Szerintem lépj ki ebből a kapcsolatból, kezdj tiszta lappal. Lehet, hogy a szüleiddel is javulna a kapcsolatod utána, mert sajnos az ember hajlamos eltávolodni a szüleitől, ha valakivel együtt van mivel általában jobban hallgat rá, mint a szüleire. Amúgy elmesélheted részletesebben az érzéseidet nekem privátban, ha tudok adok tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!