Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, hogy ha velem...

Mit tegyek, hogy ha velem senki se akar ismerkedni, barátkozni?

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok, a szüleimmel élek.

Elég ügyetlen vagyok és ronda, szemüveges is. A suliban sose barátkozott velem senki se és egy lánynak se kellek. Sose volt barátnőm, még 1 puszi se volt a másik nemtől.

A buszon nem ül mellém senki sem.

Nem járok egyetemre, nincs rá pénz.

A neten próbálkozom az ismerkedéssel, de társkereső oldalon ha vissza is ír egy lány csak elutasító levelet kapok. Meg se nézik az adatlapomat, már a kis kocka képet meg látva elvetnek.

1 hónapja vagyok regisztrálva love.hu-n és 2 látogatóm volt eddig.

Én igyekszem kedves lenni mindenkivel, a társkeresőn is az adatlapon minden rublika ki van töltve. Még sem kellek senkinek sem. Sose beszél velem senki, Facebookon se ír rám sose senki, összesen 50 ismerősöm van, az utóbbi 2 hónapban több embert is ismerősnek jelöltem, de senki sem igazolt vissza.

Mit tegyek? Nem ér az életem egy fabatkát sem :(

2015. nov. 16. 01:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem el,hogy ennyire csúnya lennél és szerencsétlen, szerintem eltúlzod a dolgokat. Lányként én sem vagyok egy nagy szám, általában iskolában is csak pár emberrel beszélek, vannak akiken kifejezetten érződik, hogy lenéznek. Sosem voltam egy barátkozós típus, elég csendes vagyok és esetlen is néha. Ezen negatív tényezők ellenére mégis próbálom magam jól érezni, tudom vannak nálam szebb emberek,okosabbak is, népszerűbbek is. És? Kit érdekel, a lényeg az,hogy élek.Próbáld meg valahogy te is így látni a dolgokat :)
2015. nov. 16. 15:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Társkeresőt ne ajánljatok neki mert fa szság mindegyik fizetős ha valami normális dolgot akarsz elérni
2015. nov. 16. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, mit szeretsz csinálni szabadidődben?
2015. nov. 16. 17:14
 14/19 BlackDahlia válasza:

Fiatalember, én sem vagyok népszerű, illetve nem fogadnak el kapásból az emberek, zárkózott és szótlan vagyok, de amúgy jó fej, nem vagyok bányarém, de nem is a hidrogénhajú barbi kategória vagyok... hm, de tudod, elnézve a mai világot, csak azért mert más a gondolkodásom, vagy nem szeretek szart keverni, vitázni, és nem az ismerősöket gyűjtöm, hanem megbecsülöm azt a párat, akit barátnak tekinthetek, hát akkor lógjak ki a sorból, nem zavar már. Egy időben sokat törtem magam, hogy mindenki szeressen, mindenkinek megfeleljek. Ma is beleesek ebbe a hibába, de aztán emlékeztetnem kell magam újra, hogy minek is loholjak olyan ember szimpátiájáért, aki leszar?

Legyél magaddal jóban, az a fő, az is vonzó tud lenni. Nekem volt egy, sőt, több olyan srác osztálytársam is, aki enyhénszólva sem chippendale alkat volt, de a dumája a stílusa nagyon oké volt, nem minden a külső, illetvfe ha nagyon nem tetszik valami magadon, neked is adott a lehetőség, hogy változtass, próbáld ki a kontaktlencsét, vagy valami új szemüvegkeretet etc. Az is feldobja a külsődet.

De elsősorban magaddal legyél barátságban, aztán jöhet a többi.

A társkereső meg agyrém, egy rövid ideig próbáltam én is, de annyi kretén van ott, hogy összegereblyézni sem lehetne többet.

És légyszi reagálj, ha már rengetegen próbálunk neked itt tipet, tanácsot segítséget adni :)

2015. nov. 22. 22:57
 15/19 BlackDahlia válasza:

Oh, igen, és állítólag minél többet panaszkodsz valamiről, annál többet kapsz belőle, hiszen arra pazarolod, összpontosítod az összes energiádat.

Csak egy jótanács :)

Szeresd magad és az életed viszontszeret ;)

2015. nov. 22. 23:02
 16/19 gömbicica ***** válasza:

kedves kérdező: látod mennyien akarnak segiteni Neked?

arra sem méltatod az "olvasóidat", hogy visszairj legalább annyit hogy kössz kedvesek vagytok.

mit nyafogsz, hogy nincs barátod ????

ismeretlenül is kedvesen fordultunk Hozzád, fütyülsz rá :( :(

érezd magad jól akkor a saját közegedben :( ilyen mentalitással ne várd, hogy bárki is közeledjen Hozzád.

-már bocsánat! -

2015. nov. 23. 05:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést... Teljesen ugyanígy vagyok, csak annyi különbséggel, hogy volt már "barátnőm.."de nem tartott az egész két hétnél tovább...... Csak a pénz miatt volt velem.. Komárom-Esztergom megyéből.... 21/F
2018. jan. 15. 15:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Nah ? Valakinél változás ?
2022. jan. 28. 06:00
 19/19 anonim ***** válasza:

18

Ugyan mi lenne? Udv a klubban.

ápr. 27. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!