Szerintem az is gyakori kérdés az egyedülállók körében, hogy hol találhatnak társat maguknak - a társkeresők látogatottsága nem elégséges?
társkeresők látogatottságával nincs probléma mert a legnagyobb oldalak napi80-100e-es megtekintéssel rendelkeznek.
A gond ott kezdődik, hogy egy átlag nő kap 10 levelet naponta, és még csak képet se kell feltennie, az átlag férfi meg 0 megtekintést hiába van kitöltve a profilja 100%-ra.
a nők válogatnak, a "férfiak" meg küldözgetik a sablont a nagy számok törvényére alapozva.
2.
Érdekes, én normális hangvételű leveleket írtam, mégis csak kb minden 5. nő írt vissza.
Én a társkeresőkre már nem alapozom a jövőmet, sőt, már nem is érdekel, hogy lesz-e társam, vagy sem. Az is igaz, hogy válogatósak a nők. Ha már valahogy kinéz, akkor már csak ügyvédek és orvosok jöhetnek szóba, egyszerű esztergályoson átnéznek. Ez tényleg köszönhető a rossz arányoknak, amit az első válaszoló már szépen megfogalmazott helyettem.
Részemről a "társkeresés" annyiban merül ki, hogy nyitott szemmel járok, és kedves vagyok azokkal, akik hozzám is kedvesek, aztán hátha egyszer...
45 F
#2 Itt nem a férfiak a ludasak, hanem a nők, hogy ilyen levelekre válaszolnak és az ilyen randiknak engednek. Érdekes módon a normális hangvételű levél megy olvasás nélkül a kukába. Épeszű emberrel nincs 2. randi, mert az lesőn nem csókolózott a csajjal.
Honnan veszem ami írok. Tapasztalatból! Én is társkeresőzöm, 0 sikeraránnyal. És nem a fenti mondatokkal próbálkozom!
* még mindig egyszerűbb a dolgotok, hisz csak válogatni kell.
Nekem meg fejleszteni magam, előfizetni, és megpróbálni átüvölteni azt a nagy tömeget aki a lábaitok előtt hever. És mi a köszönet mindezek után? 0 válasz, és 0 adatlap megtekintés még akkor is ha ki vagyok emelve! No comemnt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!