Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy legyek jó fej 40 évesen igy?

Hogy legyek jó fej 40 évesen igy?

Figyelt kérdés
0 éves vagyok. Csak dolgozom, és egyedül nevelem a lányomat. Barátok nem jönnek, rokonok is alig vannak. Az irodámban egyedül ülök. Szóval nagyon régen nevettem és eléggé beszűkült az életem. Sok embernek nem kell keresnie társaságot, hisz ott van a sógornő, a gyerekek, a család. Na nekünk még ez sincs. De nem birom igy tovább ezt az életet!!! Van egy szám, hogy "szinezd újra".... : ) Hogyan szinezzem újra az életemet???
2015. nov. 9. 07:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze, ha most meghívlak egy hétvégére gesztenyétsütni, szalonnázni, le se sz@rnál
2015. nov. 9. 15:06
 12/21 anonim ***** válasza:

#11: te dugni akarsz, ő meg barátkozni, van különbség...

22F

2015. nov. 9. 15:08
 13/21 anonim ***** válasza:
#12. ezt honnan veszed? honnan veszed egyáltalán, hogy férfi volnék?
2015. nov. 9. 16:54
 14/21 A kérdező kommentje:
Menjünk!
2015. nov. 9. 21:12
 15/21 anonim ***** válasza:
na erre kiwi vok tényleg elmész-e, majd írjátok meg.
2015. nov. 10. 06:53
 16/21 anonim ***** válasza:

#13:

akkor rosszabb a helyzet ha nő vagy...

de lehet csak én gondolom így...mert nem kevés sértődés lehet a mondatod mögött ahogy kivettem belőle...mintha már előre ok nélkül haragudnál a kérdezőre, de közben más bántott téged, vagy épp önmagad bántottad a magánnyal...

vagy szimplán baromi negatív ember vagy...

2015. nov. 10. 07:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Iratkozz be nyelvtanfolyamra, ott társaságban leszel, és hasznos is.
2015. nov. 12. 17:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Egyébként nem "dugni" akart a kedves válaszoló, hanem mint privátban kiderült, hogy eladni akar valamit, mint mondja, azért vagyok ebben az élethelyzetben, mert idézem: "Nem jut elég oxigénhez az agyam"..... Háááát, ezt én kóklerségnek hívnám és eléggé szomorú, hogy mások bánatán, baján akar nyerészkedni valaki. Sajnálom, hogy válaszoltam neki privátban. És még ő ír ilyen provokatív mondatokat, hogy "De ha elhívnám egy bográcsozásra, biztos nem jönne el" .... Pffff. Köszi az ilyen segítségből. Nem azért írtam ki segítségkérő kérdést, mert vásárolni szeretnék valamit....
2015. nov. 13. 12:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, eddig nem szóltam hozzá, és jelzem: én jó szándékkal beszélgetnék veled. Ha mások nem vették el kedved a privátozástól, akkor örülnék, ha rám írnál. Köszi előre is. :)
2015. nov. 13. 14:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyot tévedtél! Nincsen semmi eladnivalóm! Csupán arra akartalak rávezetni, hogy mi történik az agyban, mikor egy ember a padlóra kerül. De ha nem kérsz belőle ám legyen. Akkor a szalonnázás elnapolva.

Ez a te bajod, hogy mindenkiben hátsó szándékot látsz, ezért nem tucc jó fej lenni.

Ezt én már tuttam mikor először elolvastam a kérdésedet, ezért írtam,... Lám mennyire igzam lett!

Ha valaki is közelít feléd, azt mindjárt lehurrogod, ezért nincsen senkid. Gondolom a gyerek édesapja is ezért hagyott ott!

2015. nov. 13. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!