Újrakezdeni az egyetemet 21 évesen - MI tévő legyek?
1 éve belevágtam egy egyetembe, amit csak a neve miatt és a jó híre miatt akartam elvégezni, mostanra viszont nagyon megbántam - utálom a szakot, amit tanulok, nem érdekel, nem szeretem, nagy hiba volt. Szeretném beadni az újrajelentkezésem egy másik egyetem másik karára, és azt tanulni, amit tényleg szeretek, és tényleg el is tudnám (úgy érzem) végezni. Elmenni gólyatáborba, sokkal nyitottabb lenni, barátkozni, kapcsolatokat kiépíteni, amiket sem idén, sem tavaly nem tettem meg.
Mit gondoltok, belevágjak? 21 éves vagyok, nem fiatal már sajnos.
"21 éves vagyok, nem fiatal már sajnos."
Lefosom a bokám mindjárt....
Kb 35 éves korukig csinálják ezt a mai nem-fiatalok. Sok százezren. Szóval nyugodtan vágj csak bele még pár egyetembe.
Kedves Kérdező!
23 évesen vagyok nappalis munkarendben gólya és a többieket abszolút nem érdekli a tény. Ennyit a te öregségedről. ;)
Én 22 évesen kezdtem el egy másik szakot. Megérte, a régebbi már kezdett kb. az őrületbe kergetni, utáltam, vizsgaidőszakban kb depressziós lehettem, a társaság viszont jó volt. Most már a tanulással nincsenek gondok, az új szakot megszerettem. Korodat senki le se szarja meg ebben a korban 2 év különbség amúgy sem látszik meg.
Szóval vágj bele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!