Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek normális ha...

Szerintetek normális ha szeretek egyedül lenni?

Figyelt kérdés
Vannak barátaim de mégis jobban érzem magam ha egyedül vagyok.Szerintetek ez normális ?
2015. nov. 6. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mindenki egyforma, általában akiknek nincs testvérük jobban szeretnek egyedül lenni. Nem szeretnek mástól függni, nincsenek hozzászokva.
2015. nov. 6. 20:02
 2/4 A kérdező kommentje:
1#Nekem vannak testvéreim.
2015. nov. 6. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Én is nagyon szeretek egyedül lenni egyébként. Ha téged ez feltölt, akkor miért ne? Úgy éld az életedet, ahogyan te szeretnéd!

Egyszerűen vannak ilyen és vannak olyan emberek.

2015. nov. 6. 22:55
 4/4 Krisz85 válasza:
Szia, én is ilyen vagyok, nagyon ritkán érzem jól magam társaságban, ha nincs igényed a társaságra, akkor nem gond, ha van és ez feszélyez és tönkretesz, akkor van a gond. Egy-két barátom van csak, igazi pedig csak egy, akiben vakon megbízom, nem tökéletes ember, ahogy én sem. Sok olyan dolog van, amiben az egyedüllét örömét a hasznodra is fordíthatod, pl állóképességi sportok pont ilyenek, a legtöbb társasági ember nem szeret egyedül sportolni, futni, bringázni, gyúrni, mindig kell valaki melléjük, és többségükben érzik jól magukat, ez teljesen normális, és az is, ha Te nem ilyen vagy, én azét bringázom és futok, mert nekem ez jött be, szeretek egyedül bringázni és futni, nagyon ritkán jó társaságban is, de azért egyedül az igazi, amikor magam vagyok a saját gondolataimmal. Viszont ha van igényed a társaságra, akkor találj magadnak, hívj át valakit, vidd el ide oda menjetek el bárhova ami közös, legyen az kolléga, haver, rokon, tök mind1, kiéleg a társasági igényed és mehet minden tovább a régi kerékvágásban, viszont ha szenvedsz a magánytól az nagyon nem ok, erre mindig figyelj.
2015. nov. 8. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!