Hogyan fogadjam el magam?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy milyen intelligens vagyok és hogy milyen szép. Először nagyon nem hittem el, de mostmár kezdem elhinni én is. Viszont amikor emberek között vagyok úgy érzem látják rajtam, hogy nincs önbizalmam és hogy bántalmazható vagyok, próbálok úgy viselkedni, mint aki elégedett magával, de túlságosan foglalkozom azzal, hogy mások mit gondolnak rólam és félek megnyílni nehogy kínos helyzetbe kerüljek. Olvastam a sportot sokan ajánlották, de ott is egy közösség tagja lennék, akik ismerik már egymást és nem szeretek új lenni.2015. nov. 3. 22:37
1/2 anonim válasza:
Fogadd el, hogy olyan vagy, aki nem tetszik, azon ha tudsz, változtass.
2/2 anonim válasza:
Kezdj el segíteni és adni. Ha nem is jön vissza (visszajön), de jobban fogod érezni magad.
Próbálgasd a határaidat, csak akkor jutsz előre, ha mindig kicsit átléped őket. Kerülj ki a komfortzónádból. Akkor nagyon rossz lesz, de utána észreveszed, mennyit fejlődtél.
Menj önkéntesnek, iratkozz fel a couchsurfingre, rengeteg minden van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!