Hogyan fogadjam el magam?
Még csak 13 éves vagyok de annyi bántalom ért (önbizalom rombolás). A legjobb barátnőm is folyton sérteget próbáltam szólni neki de mindenre a válasza az volt hogy "Csak túl érzékeny vagy". Javasolták hogx forduljak szülőkhöz de nem értenék meg... a szüleim azok a minta/népszerű gyerekek voltak akiket soha nem piszkáltak. Főképp a kinézetemért piszkáltak hogy nem úgy nézek ki mint egy modern 13 éves hanem mint egy 10 éves kislány aki hót lapos és még mindig barbizik.(csak azért mert egyszer találtak a barátaim egy barbit az ágyamon és nem úgy nézek ki mint a legtöbb 13 éves. Nincs B-s melltartóm az AA is nagy és 163 cm vagyok de így is a legkisebb az osztályban.
Mihez kezdjek? Hogy építsem újra a bennem összetört világot?:(
Figyelj, szerintem próbáld meg kizárni az életedből ezeket a negatív beszólásokat és csak a jóra koncentrálni! Egyébként az ha fiatalabbnak nézel ki a korodnál lehet később még előnyödre is válhat, és különben is nem a külső miatt vannak az embernek barátai, hanem azért mert vidámnak, érdekesnek, viccesnek, kedvesnek, megértőnek, stbgondolnak.
Azonban úgy tűnik a körülötted lévők nem tudnak értékelni. Pl.valami nyári táborban vagy közösségben ismerkedhet igazán az ember szóval próbálj menni ilyen helyekre. Amúgy 1-2 évvel ezelőtt még én is barbiztam, szóval semmi ciki nincs abban ha valaki szeret játszani. A magsságod miatt ne aggódj biztos fogsz még nőni. Még azt szeretném mondani, hogy nem kell olyannak lenni, mint mások, szerintem jobb ha az ember kicsit egyedi.és nem kell a társaság középpontjában lenni, nekem is csak egy barátnőm van. :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!