Internetes társkeresés! Megírtam valakinek az élettörténetemet, aki erre, bunkó módon reagált. Kb azt írta, hogy forduljak orvoshoz. Irreális elvárás volt részemről, hogy emberszámba vegyenek?
Utolsó!
1, A történetből nem derült ki, hogy férfi vagy nő e a kérdező -én inkább nőre tippelek, egy ferfinel kevesebb esélyt látok az azonnali kitarulkozasra.
2, Az internetes tarskereses nagyszerű megoldás, ha az ember nem jár szórakozni és csak azonos nemű emberek között dolgozik.
3, A mai világban már bárki kezdeményezhet.
Plusz milliók találnak társat internetes tarskereson, nincs ezzel semmi gond.
"egy ferfinel kevesebb esélyt látok az azonnali kitarulkozasra"
Szerintem ez nemtől független, általában megkeseredett, szomorú, megtört emberek szoktak azonnal "élettörténetet" írni...Ha valaki boldog, az nem fog elkezdeni nosztalgiázni az Ádám és Évától.
"Utolsó, pl azt, hogy ismerkedni szeretne, ezért vetett be mindent, és írt őszintén magáról. "
Ismerkedésnél pont hogy nem az "őszinteséget" kell bevetni először. Csajozásnál sem úgy mész oda hogy "megb...sználak" se nem úgy hogy "Szia, hozzám jössz?". Vagy nem azzal indítasz hogy nincs munkám, kicsi a f..rkam, lusta vagyok, stb...Először ha már ismerkedsz, akkor a cél megkedveltetni magad a másikkal.
"De látom ez neked is magas, és csak azért vagy itt, hogy bánthass embereket... "
Pont hogy neki volt igaza, a teás példa meg kifejezetten találó.
Én részemről úgy szeretek ismerkedni, hogy a jelenben élünk, fokozatosan ismerjük meg egymást, és "társalgunk" a dolgokról, kifejtve, meghallgatva egymás véleményét. Nem az hogy egyoldalúan rázúdítjuk a másikra az "élettörténetünket", minden keserű percével, mert annál kiábrándítóbb nincs.
"Magáról nem mondott el semmit( se)"
Na majd én.
REEEEEEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAARD
Ne foglalkozz ilyenekkel. Ha valaki 30 IQval alattad probál veled kapcsolatot létesíteni, udvariasan tíltsd le.
Kb. 10 mondatban írtam le az élettörténetemet. Leginkább azért, mert legtöbbször ilyen bemutatkozó levelet szoktam én is kapni.
És miért lennék megkeseredett? 20 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!