Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Internetes társkeresés!...

Internetes társkeresés! Megírtam valakinek az élettörténetemet, aki erre, bunkó módon reagált. Kb azt írta, hogy forduljak orvoshoz. Irreális elvárás volt részemről, hogy emberszámba vegyenek?

Figyelt kérdés
A másik fél kezdeményezte a kapcsolatot.Magáról nem mondott el semmit, csak azt, hogy elvált.
2015. okt. 12. 03:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó!

1, A történetből nem derült ki, hogy férfi vagy nő e a kérdező -én inkább nőre tippelek, egy ferfinel kevesebb esélyt látok az azonnali kitarulkozasra.

2, Az internetes tarskereses nagyszerű megoldás, ha az ember nem jár szórakozni és csak azonos nemű emberek között dolgozik.

3, A mai világban már bárki kezdeményezhet.

Plusz milliók találnak társat internetes tarskereson, nincs ezzel semmi gond.

2015. okt. 12. 09:27
 12/21 anonim ***** válasza:
10%

"egy ferfinel kevesebb esélyt látok az azonnali kitarulkozasra"

Szerintem ez nemtől független, általában megkeseredett, szomorú, megtört emberek szoktak azonnal "élettörténetet" írni...Ha valaki boldog, az nem fog elkezdeni nosztalgiázni az Ádám és Évától.

"Utolsó, pl azt, hogy ismerkedni szeretne, ezért vetett be mindent, és írt őszintén magáról. "

Ismerkedésnél pont hogy nem az "őszinteséget" kell bevetni először. Csajozásnál sem úgy mész oda hogy "megb...sználak" se nem úgy hogy "Szia, hozzám jössz?". Vagy nem azzal indítasz hogy nincs munkám, kicsi a f..rkam, lusta vagyok, stb...Először ha már ismerkedsz, akkor a cél megkedveltetni magad a másikkal.

"De látom ez neked is magas, és csak azért vagy itt, hogy bánthass embereket... "

Pont hogy neki volt igaza, a teás példa meg kifejezetten találó.

Én részemről úgy szeretek ismerkedni, hogy a jelenben élünk, fokozatosan ismerjük meg egymást, és "társalgunk" a dolgokról, kifejtve, meghallgatva egymás véleményét. Nem az hogy egyoldalúan rázúdítjuk a másikra az "élettörténetünket", minden keserű percével, mert annál kiábrándítóbb nincs.

2015. okt. 12. 10:44
 13/21 anonim ***** válasza:
34%

"Magáról nem mondott el semmit( se)"

Na majd én.

REEEEEEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Ne foglalkozz ilyenekkel. Ha valaki 30 IQval alattad probál veled kapcsolatot létesíteni, udvariasan tíltsd le.

2015. okt. 12. 11:02
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
Ahogy azt többen írták előttem: az információkat lassan, kis adagokban érdemes átadni. Ha látszik a másik félen az őszinte érdeklődés, ha ő is ír magáról (az ilyen információcsere általában kölcsönös kell, hogy legyen), akkor lehet emelni a dózist. Ha valaki eleve sms stílusban ír, azzal én a helyedben nem foglalkoznék, mert szemlátomást nem feccöl sok energiát az egészbe.
2015. okt. 12. 12:33
 15/21 anonim ***** válasza:
27%
Úgy irnak ide a kommentelők mintha ők különbek lennének a többi internetes alaktól..Hahahahaha
2015. okt. 12. 13:38
 16/21 anonim ***** válasza:
46%
Te viszont úgy írsz ide, hogy ki is mondod, mennyire különbözőnek tartod magad a többi netes alaktól. És valóban: mi segítő szándékkal írtunk ide, míg te... Miért is tulajdonképpen?
2015. okt. 12. 13:53
 17/21 A kérdező kommentje:

Kb. 10 mondatban írtam le az élettörténetemet. Leginkább azért, mert legtöbbször ilyen bemutatkozó levelet szoktam én is kapni.

És miért lennék megkeseredett? 20 éves vagyok.

2015. okt. 12. 14:06
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
kérdező neten kamusok vannak,te is az vagy,meg itt mindenki
2015. okt. 12. 14:41
 19/21 mikeXxX ***** válasza:
100%
Csak pont egy gyökeret fogtál ki ennyi , ahogy én is ezeket nőből, én ezért is töröltem magam 4 oldalról, minek ha csak fárasztanak !
2015. okt. 12. 18:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Ne add ki magad idegeneknek. A társkeresőkön különben is túlnyomórészt problémás emberek vannak, vagy olyanok, akiknek senki se felel meg, és rögtön lekoptat, ha nem te vagy a problémanélküli tökéletes külsejű ember. Növessz páncélt, mert sok ilyen van, de azért ne tántorítson el az egésztől.
2015. okt. 14. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!