Hogyan álljak bosszút azokon, akik engem kiskoromban szívattak?
Figyelt kérdés
A héten általonos iskolás osztálytalálkozó, ahova azok a mocskok is jönnek, és hozzák a családjukat. A feleségüket meg a gyereküket.
Én meg egyedül megyek, max az anyámat vihettem el. Valami jó kis megalázáson gondolkodtam. Mondjuk elmondani a gyerekeik és a párjuk előtt, hogy miket tettek velem az öltözőben, meg a wc-ben, amiért még mindig egy lelkibeteg sérült vagyok!
2015. szept. 27. 20:54
21/21 anonim válasza:
Kérdező hogy őszinte legyek ezt jól elb asztad... nem ilyen gyerekes tettekben kellett volna gondolkodnod hanem hogy minél többre vidd az életben. Így a szemükben ugyan az a kis csicska leszel mint amilyennek a suliban láttak. Bocs hogy nyers vagyok de ez az igazság. Ha jót akarsz magadnak, ne menj el. vagy ha el is mész, ne kezdj ilyen gyerekes viselkedésbe. De igazából te döntesz.. csak ne lepődj meg ha vissza nyal a fagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!