Miért szivattak így meg gólyanapon?
Az avatóknak pont ez a lényege.Ez egy hagyomány, amit megcsináltál, mint mindenki más.Le se fogják sz*rni mert tudják hogy csak hagyomány miatt csinálod.Ha meg megfognak miatta, 2-3 nap, max 1 hét és elfelejtik.Meg gondolom más is beöltözött nem csak te.
Nekem múltkor kiszakadt a nadrágom a libidómnál.Teljesen ketté szakadt szinte, csak hátul tartotta egy kis rész.Le is vált szépen, és nekem egy egész városon kellett keresztül mennem kb. alsógatyában..(nem esett le teljesen a nadrág, de elég jó volt a rálátás arra a helyre..).Másnap azt se tudták mi volt, pedig elég sokkal naponta talákozok
"Fiú vagyok és balett táncosbak kellet öltöznöm"
Mért kellett, puskával kényszerítettek? Nem hinném, tehát te saját elhatározásból döntöttél így, no comment.
"kellet"
Talán puskával kényszerítettek? Egyébként ezért nem kell részt venni ezeken az ostobaságokon.
nem kötelező végigcsinálni ezt
ha nem akarod, nem mutathatják be tévén
mondd meg nekik, hogy nem adhstják le. ha nem segit akkor igazgató, ha ő sem akkor rendőrség
de senki nem fog kockáztatni nemrég volt egy nagy botrány
Mert ez a hagyomány.
Nem kell ezen kiakadni.. Senki nem gondolja emiatt majd hogy lúzer, transzi vagy meleg vagy.
Csak egy vicc.
Felesleges parázni emiatt. Nekem meg annó az osztálytársnőm ruháját kellett felvennem. Még mázli, hogy rocker volt. xD
Azok a színészek, meg sztárok (most pl. a Sztárban sztár című műsorban ország, világ előtt), fériak a nők ruháit veszik fel az előadásokért, annak ellenére, hogy heterók, szerinted Ők mit szólnak? Szarnak rá!
Még nem leszel ettől se biszexuális, se meleg, se travi.
25|F
és te voltál olyan f@$z, hogy belementél!
Itt csakis te vagy a hibás.
Nekem is valami sz@r feladatot kellett csinálni, de 3an nem bírtak kivonszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!