Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan álljak bosszút azokon,...

Hogyan álljak bosszút azokon, akik engem kiskoromban szívattak?

Figyelt kérdés

A héten általonos iskolás osztálytalálkozó, ahova azok a mocskok is jönnek, és hozzák a családjukat. A feleségüket meg a gyereküket.

Én meg egyedül megyek, max az anyámat vihettem el. Valami jó kis megalázáson gondolkodtam. Mondjuk elmondani a gyerekeik és a párjuk előtt, hogy miket tettek velem az öltözőben, meg a wc-ben, amiért még mindig egy lelkibeteg sérült vagyok!

2015. szept. 27. 20:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%

Ha tökös férfi lettél, menj oda, és add meg nekik a kölcsönt én azt ajánlom. Ne hallgass itt a beszari alakokra,azok dobáljanak vissza kenyérrel.

De akkor ne a sérelmeidet sorold ,hanem támadd őket ,nevesd ki és gúnyolódj rajtuk . Ők úgyis tudják mi miért van.

2015. szept. 27. 21:48
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, te is filmeken nevelkedtél látom. Szerinted tökös férfi lett, ha ennyi év után is zavarja? Idióta vagy? Mert ezek szerint igen. Nem fog tudni odamenni és kiosztani őket. De tudod mit, menj csak oda kérdező. Utána meg jöhetsz vissza sírni, hogy az egész osztály plusz a családtagjaik lealáztak. Menj nyugodtan, ne hallgass a valóságra.
2015. szept. 27. 21:56
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

Attól még hogy nem felejt, még ennyi év alatt rengeteget változik az ember. Én is változtam ,más is változhat.

Nekem mindegy, én a kérdezőnek akarok segíteni ,nem érdekel az itteni lepontozóbrigád. Ha rám hallgat, azt csinál amit akar.

2015. szept. 27. 21:59
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Minek mész akkor egyáltalán a találkozóra?Szerintem ne menj.
2015. szept. 27. 22:09
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

Örülj, hogy legalább meghívtak. Anno engem is vertek általánosban és már volt is osztálytalálkozó azóta, de nem hívtak meg.

A helyedben amúgy én el se mennék, nem is mondanék semmit, egyszerűen nem mennék el és kész.

Semmivel sem lesz jobb, hogy ha oda mész, mert csak lejáratod magadat!

Higyj nekem, én is ugyanebben a cipőben járok! A családtagjaik meg mindenki ki fog nevetni, szánalmasnak fognak tartani és valószínű híre is fog menni ami még rosszabb.

Amúgy én mostanában elég sokat gondolkoztam azon, hogyan lehetne kiszúrni azokkal akik anno bántottak így sok éb után... legyél valahol a főnükük! Tegyük fel, hogy van 1 cég ahol Te vagy a főnök és jelentkezik egyik ilyen múltbéli kretén állásra, behívod interjúra, megilyed, hogy jézus, tuti nem vesz fel. Te felveszed, de csak azért, hogy ott szívasd ahol csak tudod. Nah ez az igazi kicseszés és ami ér is valamit! Persze minderre kici az esély, de elméletben nagyon megnyugató és jól is hangzik.

2015. szept. 27. 23:14
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha én a férjemmel es a gyerekkel elmennék az osztálytalálkozóra, ahol jönne egy 27 éves felnőtt férfi és sírásra görbült szájacskával sorolná fel, hogy hogyan bántotta őt a férjem általános iskolás korában(!) hát csak röhögnék. Nem fogsz ezzel összeugrasztani senkit, bűntudata sem lesz senkinek. A legjobb bosszú az volna, ha odaállítanál egy jó kocsival, egy jó nővel, eldicsekednél, hogy szép életed, izgalmas, jól fizető munkád van... de ezzel a gyerekes "megmondalak a családodnak, hogy miket csináltál 15 évvel ezelőtt" című műsor, ez nagyon szánalmas lenne, akkor inkább tényleg el se menj. Inkább rendezd az életed és dörgöld az orruk alá újabb 5-10 év múlva, hogy milyen sokra vitted.
2015. szept. 27. 23:49
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
A bosszú nem vezet semmire....nem fogod tőle igazán jobban érezni magad.
2015. szept. 28. 02:44
 18/21 anonim ***** válasza:

hát az látszik a válaszaidon, hogy lelki beteg vagy és valami bekattant a fejedben...

gondolj bele eltelt 14-15 év, nekik családjuk gyerekeik vannak, megkomolyodtak...te meg még mindig azért sírsz ami 14-15 éve történt...a múltban élsz és eddig bosszút forraltál...

ha akartál volna akkor túlléptél volna ezen, ha akartál volna bosszút álltál volna, de nem te csak magadban sírdogáltál és most ezt akarod megmutatni, hogy te egy sírós-picsogós 14 éves kisgyerek maradtál amíg a többiek elhaladtak melletted...

ők felnőttek, te gyerek maradtál ők nyertek ismét...

rájuk foghatod, hogy "ők tették tönkre az életed", de te nem álltál ki magadért, te is csak hagytad, hogy bántsanak, és sok év múlva is csak ezen kattog az agyad...

velem is szórakoztak általános utolsó 2 évében, mondjuk engem nem vertek meg, csak hülyeségekkel csesztettek, de én egyszerűen lezártam...nem érdekelnek, többet nem fogok szándékosan találkozni velük ennyi...én is sírhatnék, hogy "jajj bántottak", nálam még frissebb a dolog, mert én még csak 22 vagyok, de már jó pár éve eldöntöttem, hogy VÉGE!!! volt osztálytalálkozó amire meghívtak, csak annyit írtam meg, hogy köszönöm nem érdekel, és ne is keressenek ilyennel a jövőben...

te életed végéig akarod ezt a sérelmet cipelni?

TE teszed tönkre az életed és NEM ŐK!

persze ráfoghatod másokra, hisz nehéz beismerni, hogy te vagy a hibás...remélhetőleg egyszer felnősz, vagy besavanyodva pár év múlva bekattansz azt vagy a sitten végzed, vagy öngyilkos leszel, de talán életed végéig képes leszel cipelni ezt a terhet és megkeseríteni a saját életed...van esélyed arra is, hogy nem foglalkozol velük, el sem mész a találkozóra...

Lassan összehozhatod a saját családod, elkezdheted élni a saját életed és nem a 15 éves dolgokon rágódni...

2015. szept. 28. 09:02
 19/21 anonim ***** válasza:

" Ne hallgass itt a beszari alakokra,azok dobáljanak vissza kenyérrel."

Ez nem beszariság, pusztán józan paraszti ész. Normális ember nem kezdi el sorolni a gyerekkori sérelmeit 10+ év után.

"De akkor ne a sérelmeidet sorold ,hanem támadd őket ,nevesd ki és gúnyolódj rajtuk ."

Magyarul még inkább járassa le magát, mert gúnyolódni is csak az tud igazán, aki letett az asztalra valamit. Ezzel max azt érné el, hogy a következő 15 évben is ő lenne mindenki szemében a szánalmas alak.

2015. szept. 28. 10:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem, gúnyolódni bárki tud, ahogy ők is régen tudtak..Nekem az volt a cél hogy felhúzzam őket aztán beégessem hogy annyira gyávák, hogy a végén nem mernek se visszaszólni se megverekedni . És ha így beégnek a csajaik előtt,hogy nem merték megvédeni magukat, akkor utána az se fog rájuk férfiként tekinteni és eszi majd a fene őket még ha nem is mondják.

Utólag meg nekem gratulált néhány normálisabb osztálytárs is ,hogy jól megmondtam ezeknek,szóval ..nem a gyáva megalkuvókra kell hallgatni.

2015. szept. 28. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!