Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért félek az emberektől?...

Miért félek az emberektől? Bővebben lent! 16/fiú

Figyelt kérdés

Nem tudom miért,de reggelente hányingerrel küzdök,fázom,ha nyár van ha tél,akárhogy vagyok felöltözve,szakad rólam a víz.Az érdekes ebben az hogy csak iskolanapokon fordul elő.Akkor mire beérek úgy leizzadok a stressztől és attól hogy tudom,megint suliba kell mennem hogy egész nap rothadásszagom van.Emiatt az önbizalmam a föld alatt van,nem is akármilyen mélyen.Hiába,dezodor,parfüm,semmi nem használ.De nem is ez a lényeg.étvágytalan vagyok iskolanapokon,keveset alszom,vagy néha nagyon sokat,sokat is híztam,nem beszélek nagyon senkivel,egész nap szar a kedvem.

A testalkatomról pedig:193 cm 112 kg,gyúrok is,tehát van rajtam izom is,de ettől függetlenül kövér vagyok.

2015. szept. 19. 12:19
 1/6 A kérdező kommentje:
És nem is látok kiutat.Nem ártana egy hosszan kidolgozott,segítőkész válasz!
2015. szept. 19. 12:20
 2/6 Viven kérdései ***** válasza:
Nekem hideg szokott lenni a suliba mindig a kezem és fázok de imádom a sulit;tanulást.Az osztálytársaimat is ha nem piszkálnak.Vannak barátaim 4 az osztályból és néhány"haver feleseg".és más osztalyokbol mindig piszkálnak.Felek tőlünk mármint úgy hogy piszkálni fognak és keresem mindig a szememel őket.Amiket csináltak velem néha újra és újra átgondoltam nyáron amikor egyedül voltam.De túl léptem rajtuk ;leszarom es megfogadtam megverem őket ha szólnak.De az emlék megmaradt...És nem utálom őket megbocsatotam magamban majd meg kapják a büntetést.
2015. szept. 19. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Azthiszem ismerem ezt az érzést,iskola időben én is nyugtalanabb vagyok,sokszor a másnapon jár a fejem,ezért soká alszom el. Azt nem egészen értem,hogy az izzadságnak és az emberektől való félelemnek mennyi köze van egymáshoz,de emiatt ne aggódj. Mindenki izzad,ez természetes dolog. Én sem beszélek sok mindenkivel,az osztályban 1 lány van akivel néha beszélek,mert ő is csöndesebb mint én. A többi osztálytársam beszélgetésre méltatlan,valamint nem szeretem hallgatni őket. Szerintem az a lényeg,hogy egy emberrel legalább megtudd osztani az érzéseidet,segítséget tudj kérni tőle. Nem kell,hogy osztálytárs legyen,bár ott sem árt,ha valakit azért meg mersz kérdezni,ha például nem tudod mi volt a házi. Nekem sincs túl sok önbizalmam,de azért megróbálom jól érezni magam,de ez sokszor csak akkor sikerül,ha egyedül vagyok. Próbáld meg te is, feledkezz meg azokról akiket nem szeretsz és csak a számodra fontos emberekre figyelj oda. Azonkívül ott vannak a hétvégék amikor nincs suli és senkit nem kell elviselned magad körül. :) 15/L
2015. szept. 19. 14:53
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Mellékelem:az írásban találtam meg magam és a metál zenében

az megnyugtat.

2015. szept. 19. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudok beszélni a szervezet alapvető információiról és az elhízásról is. Mert ugye nem a bevitt táplálék az ami hizlal, hanem a táplálékkal bevitt szervetlen agyagok. Az emésztés felborulása a szervezet általános oxigénhiányának következménye. Keress privát, és beszélgethetünk!
2015. szept. 19. 15:44
 6/6 Oihp válasza:
Én is rosszul vagyok a suliban. De a metál zene mindent megold, szinte. Jó úton haladsz 15/L
2015. okt. 23. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!