Normális, hogy kicsit félek az emberektől?
Figyelt kérdés
Legalábbis amióta megtudtam, hogy minden bizonnyal az első exem szociopata/pszichopata lehet. Amúgyis mindig azt éreztem, hogy valami lehet vele, mert ahogy viselkedett az normális emberre nem vall. Fél éve van már barátnője, de mikor beszéltem vele 1 hónapja, írta, hogy lefeküdne velem. (ez is arra utal, hogy semmi érzelem, bűntudat nincs benne, most tudtam meg, hogy több barátnőjét is megcsalta már). Aztán írtam neki levelet, hogy én nem megyek bele, nem tudok, és azok után ami volt, nem is vágyom rá. Erre visszaírt valami bántót (addig amíg úgy tűnt úgy alakul a dolog ahogy ő akarja, addig nem írt volna semmi rosszat). 1,5 hete nem beszéltünk, azt hittem itt le is zártuk és most írt, hogy na mi van, már nem is írok. Nem egy helyen lakunk szerencsére, de akkor is félek már tőle. Mi van ha lejön vagy bekattan nála valami?2015. jan. 10. 15:24
1/2 anonim válasza:
A kérdés itt az, hogy ha mindig is érezted, hogy valami nincs rendben az agyában, akkor mégis mi a büdös fr@ncért tartod vele a kapcsolatot???? Egyáltalán miért írtál neki vissza? Válasz nélkül kellett volna hagyni az egészet, aztán szüljön sünt.
Egy ilyen embertől én is félnék egyébként... (csak én nem írnél neki vissza és már rég letiltottam volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!