Magányos vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Suliban az osztályomban sok embert tekintek barátomnak,de ez csak a sulira korlátozódik... van 1 barátnőm,akivel néha kijárunk,de neki van pasija és nem mindig ér rá és néha kicsit idegesít is... tök szánalmasnak érzem magam mikor írok neki aztán lemondja.... a családommal semleges a viszonyom... vannak olyan napok mikor nagyon jól érzem magam velük és vannak mikor nagyon rosszul.... tipikus otthon ülős fajta vagyok.... bulizni évente 1-2x járok..akkor is ha elráncigálnak... Nagyon stresszes vagyok.. mindig stresszelek..néha még akkor is mikor nincs min.... a magányosság elől a könyvekbe,animékbe,sorozatokba menekülök,de néha még ezek sem elegek,mint pl. most... A tesómat úgy tudom irigyelni,h ő társasági ember sok barátja van,sokat bulizik és még jól is tanul.. szüleim mindig hozzáhasonlítanak.....2015. szept. 15. 16:46
2/6 anonim válasza:
Ismerős, én is hasonló kaliberű voltam, mint Te. Foglald el magad. Keress olyan dolgokat, amik megmozgatnak. Nem embereket kell használni arra, hogy ne unatkozz, ne érezd jól magad. Próbáld megteremteni a lelki békédet, az a legfontosabb. Nekem ezt most sikerült elérnem, 22 évesen. Nehéz, de nem lehetetlen. Keress olyan elfoglaltságokat, amik lekötnek, és amiket szeretsz csinálni.Ha pl szereted a természetet, akkor járj el túrázni, keress olyan embereket, akik szintén szeretik. Próbálj rájönni mi az, ami érdekel, azután pedig olyan körökben ismerkedj emberekkel. :)
3/6 anonim válasza:
Ugyan ilyen voltam/vagyok.Én napi szinten edzek/kertbe járok/és gépezek.
Havi 1x talán el megyek bulizni haverokkal.
Mivel nincs nagyon pénzem így nem sok mindent tudok én se csinálni.
Neked is új társaságot kéne keresned,és talán megváltozna minden.
4/6 A kérdező kommentje:
18L vagyok.... Mikor akár sétálni vagy kerékbározni is ki akarnák menni akkor is rosszul érzem magam mikor nincs kivel kimennem és egyedül még hülyén érezném magam.. tudom,hogy épp ez a hülyeség,de nem tudom befolyásolni az érzéseimet
2015. szept. 15. 17:12
5/6 anonim válasza:
És miért éreznéd magad hülyén? Én rengeteg mindent csináltam egyedül, senki nem szólt bele semmibe, és tudtam ábrándozni, elmélkedni. Ne törődj azzal, hogy mit gondolnak mások.
6/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, ha elmész futni/biciklizni eleinte unalmas lesz és fura érzés, de h nem hagyod abba és futsz tovább, jönnek majd a gondolatok, tudsz ábrándozni, álmodozni, ki kell próbálni. Melyik részén vagy az országnak? Érdemes lehet esetleg egy-egy szervezett túrára is elmenni az is nagyon kikapcsol és új társaságot is megismerhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!