Ti nem feltek ettol?
Figyelt kérdés
Attol hogy most lehet haboru lesz... En felek hogy mindenkit megolnek vagy elfognak akiket szeretek. A pasi aki bejon a katonasagban szeretne dolgozni...
Es mivan ha azzal a haboruval k iirtjak az emberiseget?? En meg egy csomo mindent nem tettem meg...
Egyszeruen rettegek attol hogy valamilyen i diota f sz miatt lehet egyedul maradok hatralevo eletenben vagy mar tizenevesen ki nyirnak csak mert valakinek nem tetszett valami...
Ti nem feltek?
2015. szept. 11. 22:25
11/14 anonim válasza:
Én nem attól félek, hogy meghalok, hanem hogy mi van akkor, ha nem csak lepuffantanak, hanem hosszasan megkínoznak.
12/14 anonim válasza:
"A pasi aki bejon a katonasagban szeretne dolgozni"
majd őt is kinyirják szépen,erőszak,erőszakot szül..pacsit
13/14 anonim válasza:
Én a kultúrájuk miatt félek. Náluk teljesen természetes pl a nemi erőszak és ha a saját népükkel ezt teszik, más vallású 'hitetlenekkel' mit fognak? Franciáknál külön tábort csináltak nőknek, mert nem mernek elmenni wc-re se mivel megerőszakolják őket. Ráadásul ugye 90% egyedülálló férfi, akik nem beszélik a nyelveket és valószínűleg az európai nők nem fognak a karjaik közé ugrani...és akkor mit csinálnak? De országok közötti háború biztos nem lesz. (remélem)
14/14 anonim válasza:
Én tapsolnék ha a magyar nőkből szexrabszolga lenne,másra úgysem valók,pénzéhes fajok..Akkora az arca mindnek csak mert egy lyuk van a lábuk között..undoritóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!