Csak en vagyok ugy vele, hogy mar megorulok ettol?
Figyelt kérdés
Mar nagyon elegem van ebbol hogy mindig csak arra kellek az embereknek, hogy legyek vigasz majd tojjanak a fejemre. Annyira rosszul erzem mar magam. Allandoan becsapnak es atvernek. Akar milyen rendes vagyok akarkivel mindig van 1 jobb. Mindig.
Eg a pofamrol a bor ezek miatt. Utalom magam. Utalom azert mert ilyen vagyok.
2015. jan. 17. 16:36
2/15 anonim válasza:
-szépen megfogalmazott,jó kérdés,látszik,hogy sokat töprengtél,hogy mégis mit kérdezzél ,de végülis összejött
3/15 A kérdező kommentje:
14/egyéb
yeeeee
2015. jan. 17. 16:49
4/15 A kérdező kommentje:
19/f
a magányból te géniusz szerinted miből??? milyen topikba írtam?
2015. jan. 17. 16:51
5/15 Theophilius válasza:
Ne utáld magad ezért és főleg ne a te arcodról égjen a bőr emiatt! Addig örülj, amíg ilyen vagy! Mindig a jó embereket használják lábtörlőnek, de ne feledd nem lesz ez mindig így! Hosszútávon beérik annak a gyümölcse, hogy ilyen vagy, majd megtapasztalod. A korral pedig egyre tapasztaltabb leszel és egyre kevésbé fognak tudni majd becsapni! Ne változz meg, csak vond le a következtetéseket, állj fel és lépj tovább! Ez a helyes út! :)
6/15 anonim válasza:
Most akkor 19 éves fiú vagy, avagy 14 éves semleges nemű?
7/15 A kérdező kommentje:
második :v
2015. jan. 17. 17:12
8/15 A kérdező kommentje:
mármint második a kommentjeim közül. 19f
2015. jan. 17. 17:13
9/15 anonim válasza:
Van kedved mesélni arról, mivel foglalkozol? Melyek az érdeklődési területeid?
10/15 A kérdező kommentje:
itt vagy pm?
2015. jan. 17. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!