Én pl gyűlölöm a felesleges beszédet, nem tudok megmaradni olyan ember mellett, aki folyamatosan fecseg a semmiről. A liftben sem szólok soha senkihez, mert nincs értelme. Viszont ha valaki érdekeset mond, vagy látom hogy tényleg érdekli, amit én mondok, akkor nincs akadálya a beszélgetésnek.
2015. szept. 4. 20:46
3/9 anonim válasza:
Idáig két esettel találkoztam. Vagy te is az vagy, és a közös tulajdonság miatt, vagy pedig nagyon szereted, ha másokhoz beszélhetsz, akik meghallgatják a problémáid.
2015. szept. 4. 20:49
4/9 anonim válasza:
mert nem mondanak neked ellent. Az emberek utálják a rideg valóságot, és jobban viselik a csendes beletörődést.
2015. szept. 4. 21:01
5/9 anonim válasza:
Én is jobban kedvelem őket, mert nem a legtöbb ember addig jó, amíg meg nem szólal.A csendesek legalább nem okoskodnak, locsognak, nem idegesítenek fel (annyira), bár attól is függ, milyen fajta ez a hallgatagság, ha azért hallgatag mert bölcs, vagy félszeg az szimpatikus, de aki bár hallgat, de látszik rajta hogy belülről dúl-fúl, az sehogyan nem szimpatikus!
2015. szept. 4. 21:06
6/9 anonim válasza:
Mert a folyamatos szófosással téged is ki lehet kergetni a világból?
2015. szept. 5. 00:15
7/9 anonim válasza:
Talán titokzatosabbak, te meg izgalmasnak találod ezt?
2015. szept. 7. 11:31
8/9 anonim válasza:
Hallgatag ember lévén szeretem ha nem pofáznak körülöttem. Nincs unalmasabb annál amikor valaki nekem kezdi el panaszolni h kispistával mi baja van vagy hogy mi ment a tvben... szeretek a gondalataimban elmerülni. De ahoz az kell hogy ne duruzsoljanak marhaságokat a fülembe. Félreértés ne essék szeretek beszélgetni de nem mindenkivel és nem mindegy az se hogy mikor. Buszon pl nagyon nem szeretek dumálni. Ma egy hozzám hasonló csávóhoz voltam beosztva, keveset beszélt de mindig csak a lényeget mondta, nagyon szimpi volt azzal szemben aki mindenféle hülyeséget magyaráz, felét nem is értem mert gyárban vagyunk, ilyenkor szoktam bólogatni és mosolyogni. XD introvertáltak forever!!!
2015. szept. 9. 20:56
9/9 Anton Chigurh válasza:
8-asnak pacsi:
CNC-esztergályosként nekem is sokkal könnyebb így érvényesülnöm a munkahelyen:
Jó munkát csinálok, meglátszik a gyümölcse, ott a két kezemben a jó darab.
Nem kell kidumálnom magam, fecsegnem feleslegesen csak azért, mert emberekkel kellene dolgoznom... 💪🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.