Miből lehet tudni, érezni, hogy egy másik személynek szimpatikusak vagyunk és akár barátság is lehet később belőle?
bocsi, a bugyuta kérdésért....
szal van egy csaj az egyetemen, ő más szakra jár ,még nem igazán ismerem, de néha tök jól kijövünk, van amikor elég személyes dolgokat is elmond,és sokat beszélünk, de néha meg csak tőmondatokban beszél és már megy is haza, néha meg már előre köszön,ha meglát vhol, nemrég írtam neki facebookon, a névnapja alkalmából, de még csak vissza sem írt, ami sztem egy kicsit bunkóság. szal nem igazán értem,h mi a helyzet..., igaz volt egy szerelmi csalódása,ami megviselte, de az már rég volt, ami miatt esetleg lehangolt lehet néha..
sztetek??
Te most nő vagy vagy férfi?
Én ismertem egy ilyen csajt. Ha olyanja volt, az összes intim titkát megosztotta, ha olyanja volt, nem is köszönt.
Hagyjad, nem vagy neki szimpatikus, csak lelki szemetesládának használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!