Hogy is legyen barátnőm, ha barátot sem tudok szerezni?
Figyelt kérdés
Rossz érzés kimenni az utcára, mert nagyon egyedül érzem magam. Csak azt látom, hogy az éttermekben mindenkinek van valakije csak én vagyok egyedül.26 éve próbálom ezt megoldani, de eddig nem sikerült.:(2015. aug. 24. 16:36
1/7 anonim válasza:
A kettő nem ugyanaz a kategória. Nem kell feltétlenül törekedni a társaság megtalálására, sokszor elég, ha az ember elengedi magát és hagyja, hogy érjék az ingerek és benyomások.
2/7 anonim válasza:
Szia:) Szerintem az a legfontosabb ,hogy légy nyitott. Például ha elmész egy szórakozóhelyre akkor menj oda valakihez aki szimpatikus és kezdj el vele beszélgetni átlagos dolgokról. Tudom hogy ez így nehéznek tűnik ,de próba szerencse.:) Sok sikert;)
3/7 A kérdező kommentje:
Ha az olyan könnyű lenne...
Ráadásul a tesóm azt mondta, ha egyedül megyek(mondjuk szórakozóhelyre) a lányok furcsán(le) fognak nézni rám, hogy jé ennek még barátja sincs akivel el jött volna.
2015. aug. 24. 16:57
4/7 anonim válasza:
Akkor ne menjél, sírj helyette egy anonim oldalon, attól biztos megoldódnak a problémáid!
sok emberre ráírtam már ezen az oldalon. Meglátásom az, hogy a többség azért van egyedül, mert sz@ik rá a másikra. Írok neki kb 1 A4es oldalt magamról, ő meg benyög egy 2 soros válasz vagy egy kibetelibekr*t szmájlit.
avagy ű, hogy mástól várja a megoldást. Én menjek, én keressem, én hívjam, én fizessem, stb. Ő legszívesebben ki se mozdulna otthonról.
Ezek után ne is várjanak mást.
5/7 anonim válasza:
vegyél egy i phonet és öltözz páwásan
6/7 anonim válasza:
Azért vagy egyedül, mert egyedül akarsz lenni. Vagy túl magasak az elvárásaid magadhoz képest. Olyan nincs, hogy senkit se találj. Igazából ezt élvezed, hogy egyedül lehetsz és sajnálhatod magad.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem értem miért alkotsz rólam véleményt, hiszen nem is ismersz.
2015. aug. 26. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!