Csúnya, megkeseredett férfinak, lehet csaja?
Én még úgy se találok normális barátnőt, hogy egyáltalán nem vagyok csúnya, nem a lábamat lógatom egész nap, vannak céljaim, és rajta vagyok a megvalósításukon.
Bele kell törődnöd, hogy az élet igazságtalan, tanulj meg vele együtt élni. Jobb egyedül lenni, és valami hasznossal kitölteni az idődet, mint a téged a státuszodért, és pénzedért kihasználó ribikkel "együtt" lenni. Nekem jutottak ilyen nők, nem tettek boldoggá.
Miért is ne! Én jóképű vagyok, mégsincs csajom, pedig rohadtul vágyom rá! Tudod miért nincs? MERT NEM TETTEM SEMMIT ANNAK ÉRDEKÉBEN HOGY LEGYEN!
Mi a tanulság?
Légy önmagad és ne arra fókuszálj hogy jóképű vagy-e vagy sem.
Vagy légy s***fej és az egyéjszakás kalandokra mindíg kapható leszel.
Utóirat:Nyomás csajozni vagy agyoncsaplak! :)
"Bele kell törődnöd, hogy az élet igazságtalan,"
Nem, nem kell beletörődni. Te hogyan tanultál meg járni? Megsúgom: Eggyel többször álltál fel, mint ahányszor seggre estél. Most sincs más dolgod. Eggyel többször kell próbálkoznod, mint ahányszor elutasítanak. Kísérletezni kell és tanulni a hibáidból. Az élet pedig nem igazságtalan. A siker kulcs a kitartás. Aki feladja, annak nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!