Van itt olyan aki hasonlóan érzi magát?
És az nem boldogít hogy diplomád van? én roppant dühös vagyok a szüleimre amiért csak beleszültek a nagyvilágba, és nem törődtek velem. normális esetben valamelyik egyetemen ülnék, vagy már lediplomáztam volna. nekem nagy vágyam volt továbbtanulni, sajnos ez a mai Magyarországban támogatás nélkül szinte lehetetlen.
De neked miért nincsenek barátaid?
Célok nélkül nem is fogsz kikeveredni ebből.
Más személytől várod a változást, akkor jó várakozást. Remélem nem 80 évesen jössz, rá, hogy a saját életedért csakis te vagy a felelős!
18:51
Ide kirtad ezt a kérdést akkor is mástól vársz v mi segitséget.tehát rászorulsz másokra,jó lenne ha visszavennél az arcodból és nem lennél ennyire idegbeteg..
Azt látom, hogy itt a kérdezővel egyetemben mindenki ahhoz méri hogy mit ért el az életben, hogy a környezete mit gondol egzisztenciának. Ez baj, mert bizonyos embertípusok egyszerűen inkompatibilisek az átlag emberi élettel. "Utazgatás, nyaralgatás, közösséghez való tartozás" stb. Kérdező, számodra ezek fontosak? Te is szeretnéd ezt? Ha igen, magad miatt, vagy amiatt mert úgy gondolod hogy ez a normális, és így fel tudsz mutatni valamit?
Én 23 éves vagyok. Nem utazgatok, nem nyaralgatok, jelenleg munkám sincs (bár hamarosan lesz), barátaim nincsenek, csak haverjaim. A kettő nagy különbség. Kitűztem magamnak egy célt, ami mindentől független, csakis azt tartalmazza, amit ÉN szeretnék. Nem érdekel ha 10 év múlva ujjal mutogatnak rám hogy miért nincs gyerekem, ha én nem szeretnék. Nem zavar ha beszólnak mert nem voltam sehol a nyáron, mert nem is akartam menni.
Persze más tészta, ha pont te is arra vágysz, mint a többi ember. Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy megtalálod önmagad. De ne másban keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!