Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy kell magunk mögött...

Hogy kell magunk mögött hagyni a szomorúságot vagy az épp meglévőt háttérbe szorítani?

Figyelt kérdés
Mindenkinek vannak gondjai,kinek nagyobb, kinek kisebb. Biztos, hogy köztetek is van olyan, aki ha elkezd gondolkodni, valami olyannál köt ki, amielszomorítja, esetleg sokat gondolkodik utána azon, vgy hasonlón, ami ugyanúgy a padlón tartja a kedvét. Legalábbis velem ez van. És próbálok nem a szomorú, lehangoló dolgokon pörögni. Egyáltalán nem vagyok szomorkás, sírós, eret vágós ember, ha ez úgy tűnik:) Optimista és boldog emberek válaszát és tapásztalatait, véleményét olvasnám:)

2015. aug. 13. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Végső esetben szerintem az alkohol. Bár én nem erre szoktam használni. Hát kattogok rajta amíg jutok valamire. Ha az utóbbi nem sikerül akkor meg, próbálom elfoglalni magam, másra gondolni. Ha pedig eszembe jut akkor rögtön kapcsolok valami másra.
2015. aug. 13. 22:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés nem rég fogalmazódott meg, miközben épp a gondolataimmal szomorkodtam úgymond. És nem tudok csak úgy lekapcsolódni erről.. Az alkohol jó ötlet, de most épp mellőzném, de ez jó volt:)
2015. aug. 13. 22:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem kell sokat fogyasztani, bár ha törzsfogyasztó vagy akkor kicsit több kell :D. Csak amíg egy ici-pici jobb kedvre derültél és csak úgy jönnek az ötletek miként tudnád kiküszöbölni a rossz gondolatok. Én inkább azért nem szoktam ezt használni csak végső esetekben mert általában túl hamar megoldódik vagy csak pillanatnyilag. Ezért szeretem én magam, józanul rendbe tenni magam, így nem érzem magam annyira gyengének lelkileg.
2015. aug. 13. 23:06
 4/13 A kérdező kommentje:
akkor igyak:)?
2015. aug. 13. 23:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Mondom, csak végső esetbe használom ezt. Sok esetben az is sokat ha valakinek elmondod milyen gondokkal küszködsz, én szívesen meghallgatnálak, esetleg tanácsokkal is hozzájárulnék.

Ha abba a stádiumba vagy, hogy unsz már szarul lenni és nem bírod magad rendesen helyrepofozni akkor igen, de csak keveset! :)

2015. aug. 13. 23:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Neem vagyok szomoru ember, csak neha ram jon, de alapjaraton nem ilyen vagyok, tehat messze van az a vegso stadium:) Nagyon aranyos vagy, hogy meghallgatnal, tenyleg, nagyon koszonom, de keptelen vagyok massal beszelni, barkivel beszelni a problemaimrol. Hallgatni es segiteni tudok, de beszelni nem. De tenyleg nagyon koszonom❤
2015. aug. 13. 23:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Szívesen, nálam néha pont fordítva, egy tök idegennek mondom el, mert ha egy ismerősömnek mondanám el, gyengének tűnnék, amit nem szeretnék. Oké, megértem, hogy elméletben volt megfogalmazva és feltéve a kérdés :)
2015. aug. 13. 23:37
 8/13 A kérdező kommentje:
irigylem, hogy eltudod mondani, mi bant, meg ha egy idegennek is:)
2015. aug. 13. 23:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Írd már le mi az a világi nagy probléma ami miatt szomorkodsz!
2015. aug. 14. 06:12
 10/13 A kérdező kommentje:
hah kedvesseged hatartalan, hogy a problema mekkora, vilagi vagy sem, azt majd en dontom el.
2015. aug. 14. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!