Van még valaki rajtam kívül aki nem tud aludni aludni ettől a hőségtől?
Most utalni fogtok, de en meg fazom is :) Evekig szenvedtem minden nyaron, nem tudtam pihenni, egesz ejszaka szakadt rolam a viz. Eleinte mindennel probalkoztam: ventillator, fagyasztott vizes flakon a ventillator ele (stb). Meguntam a kinlodast es tavaly vettem legkondit.
Azota kellemesen huvos van a szobaban, tokeletesen kitudom pihenni magam es csodalkozom, hogy idaig miert nem gondoskodtam errol.
Alig varom, hogy hazaerjek a napi dolgaimrol es mar szinte ki sem megyek a fullaszto kanikulaban. Nem visel meg a meleg, nem kell hektoliter szam innom a vizet, nem tocsogok sajat izzadtsagomba. Engem mar nem erdekel a kanikula! :)
Én se sokat tudok aludni.
2 után aludtam el, fél 8-kor már fenn voltam, és nem tudtam visszaaludni a melegtől.
Lehet, hogy vennem kellene egy ventilátort, hátha az segít valamennyit.
Én sem nagyon tudok aludni a kánikulában,de amióta alvás előtt leöblítem a hajam vízzel,sokkal türgetőbb az idő :)
( lány vagyok, és hosszú is a hajam,Úgyhogy nekem bevált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!