Az egykori barátaim utálnak engem, és a többi ember is átnézz rajtam. Bekellene venni egy doboz gyógyszert és leöblíteni egy üveg vodkával?
Figyelt kérdés
Nem hiszik el, hogy már nem vagyok olyan, mint voltam. Hogy már jobban vagyok, hogy soha nem fogok úgy viselkedni. Hogy már nincsenek dühkitöréseim.
Soha nem fogom visszakapni a régi életem. Így már semmi értelme.
27/F
2015. jún. 6. 21:43
1/5 anonim válasza:
Milyen voltál? Mit tettél? Az embernek mindig vannak mély pontjai, de fel lehet a legmélyebb pontról is állni. Küzdj, bizonyítsd be tettekkel hogy jobb ember vagy. Ez időbe telik, de nincs lehetetlen!
2/5 anonim válasza:
Egyidős vagyok veled és már próbáltam a gyógyszeres megoldást. :P
Hidd el, nem fog működni. A mai gyógyszerek már hülyebiztosak, max a vesédet/májadat fogod tönkretenni. Inkább menj el egy pszichiáterhez.
3/5 anonim válasza:
"már nincsenek dühkitöréseim"
"Bekellene venni egy doboz gyógyszert és leöblíteni egy üveg vodkával?"
OK
4/5 anonim válasza:
Egy helyesírási kapszula + C-vitamin vízzel leöblítve sokat segítene.
5/5 anonim válasza:
Fel a fejjel! Miből gondolod,hogy az emberek átnéznek rajtd. Ha megváltoztál,kell egy kis idő, amig rájönnek. Szerezz új barátokat.A múltat meg ZÁRD LE.Igenis vissza kapod ill, lesz egy új életed.Csak akarni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!