Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi lesz velem? Mit tegyek?

Mi lesz velem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 leszek.A barátaim lemorzsolódtak.Párkapcsolat,házasság,terhesség,gyereknevelés.Szerelmem 1 volt 2 évig jártunk.De csúnyán megalázott elhagyott.1-szer 19évesen terhes voltam de elvetéltem.Életemben nem buliztam még.Egyre magányosabb vagyok.Próbáltam barátkozni,ismerkedni de nem ment.Csak kihasználtak.Nem szeretek élni.

20/L

2015. aug. 4. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán, ha megismernél egy hozzám hasonló férfit... vagy esetleg engem...
2015. aug. 4. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 Ez elég gyenge volt...

Lehet a kérdező közel sem a te zsánered... és mit ne mondjak elég abnormális lehetsz ha te egy tisztán láthatóan elég komoly gondokkal szenvedő lánytól akarsz kapcsolatot úgy, hogy előtte mit sem törődsz azzal, hogy segíts megoldani a problémáit...

Magyarul: Szerintem neked még nagyobb problémáid vannak, hogy idáig süllyedsz...

2015. aug. 4. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem a fiatalokat! A lány arra panaszkodik, hogy nincs már senkije ... Én felajánlom a segítségemet, és rögtön jön egy tetű aki jobbnak érzi és tünteti fel magát! A lányaim dupla idősek mint a kérdező, tehát unokám lehetne. De attól még tudok neki segíteni, hogy ne kelljen végiggörcsölnie az életét ...
2015. aug. 5. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt viszont én sem értem, hogy miért írtam "férfit"?

Talán csak azért mert a panaszkodásából az jön le!

2015. aug. 5. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:
koltozz hozzam :) 27/f
2015. aug. 7. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!