Szerintettek mi lesz velem? (többi lent)
Mi lesz velem az érettségi után? Ha már dolgoznom kell. Ilyen volt az életem eddig. Hirtelen születem meg.(az orvos nem volt ott időbe)
Kiscsecsemő koromba mindent meg tettek értem a szüleim, hogy ugyan olyan legyek mint a többi gyerek: soha sem ettem csak ittam.
Diszlexia vagyok így rosszul tudtam be élezgedni a gyerek társadalomba. Igy kialakult bennem a saját kis világomat. Én elfogattam saját magamat. Teltek az évek iskolás lettem tisztára egyedül voltam. Aztán közép iskolás lettem. Új suli meg minden. Én probálkoztam társalogni, de már megszoktam, hogy egyedül vagyok. Ahogy az egész világban van a háburoskodást, meg egymás lenézése. Igy a diák társadalomba.
Én elfogadtam magam amilyen vagyok. Én csak élni akarok boldogságba és békesékben.
Ha van véleményedek īrjátok le lécci!!
Hümm...
Én azt mondom, hogy ne szokd meg! Tudod miért?
Mert amíg men szoksz meg valamit, addig vágysz/akarsz/próbálsz tenni ellene, és esetleg egyszer sikerül. Míg ha megszoktad, akkor csak a véletlen segíthet rajtad, de te nem.
Igen, ez egy kényelmetlen, ám egyben ösztönző állapot is.
"Én csak élni akarok boldogságba és békesékben."
Ez egy egyszerű álom, tehát a megvalósítása is egyszerű. Kezdetnek Te is elég vagy hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!