Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt valaki rajtam kívül,...

Van itt valaki rajtam kívül, aki egyedül nézi majd a tűzijátékot augusztus 20-án?

Figyelt kérdés

Senki nem fog hívni sehova, így egyedül leszek akkor is.

Hiába próbálkoztam eddig új ismerősöket, vagy egy lányt szerezni, nem nagyon van olyan ember, akit érdekelnék. Megvan a saját társaságuk, akikkel elvannak. Meglévő csoporthoz csatlakozni idegenként nem lehet, amúgy sem vagyok annyira társasági ember.

Van még esély rá, hogy addig megismerek valakit?

20F

2015. aug. 3. 14:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
keresgélnél..(bocsi)
2015. aug. 7. 14:41
 22/24 A kérdező kommentje:

Nem a tűzijáték itt a lényeg, hanem hogy nem egyedül lennénk :)

Aki pedig a külsőre hivatkozik, az gondolom egy rohadt felszínes ember lehet, de megnyugtatlak! Nem kell kijavítanod az utolsó szót, beszélhetsz nyugodtan E/1-ben, magadról. :)

Tegnap találkoztam innen valakivel spontán, nagyon jól sült el, talán túl jól is, szóval aki úgy érzi elég laza, és nyitott ilyenekre,és Pest megyében lakik, írjon nyugodtan!

2015. aug. 8. 02:43
 23/24 anonim ***** válasza:
Itt senkivel nem találkoztál,ne nézz már palimadárnak,én sem most jöttem le a falvédöröl..Ha tallkoztál volna itt v kivel nem könyörögnél hogy továbbra is irjanak,ez most nem jött be öreg..
2015. aug. 11. 18:24
 24/24 anonim válasza:
"Tegnap találkoztam innen valakivel spontán" THUG LIFE
2015. aug. 12. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!