Van itt valaki rajtam kívül, aki egyedül nézi majd a tűzijátékot augusztus 20-án?
Senki nem fog hívni sehova, így egyedül leszek akkor is.
Hiába próbálkoztam eddig új ismerősöket, vagy egy lányt szerezni, nem nagyon van olyan ember, akit érdekelnék. Megvan a saját társaságuk, akikkel elvannak. Meglévő csoporthoz csatlakozni idegenként nem lehet, amúgy sem vagyok annyira társasági ember.
Van még esély rá, hogy addig megismerek valakit?
20F
Köszönöm, hogy azt állítod én is ronda vagyok, és semmi esélyem senkinél :) Csak a saját nevedben beszélj.
Nekem is van itt tapasztalatom, és már találkoztam innen lányokkal, semmi probléma nem volt a távolságon kívül.
Van bizony,itt vagyok.
Egyedül,,ha minden igaz egyedül nézem igaz én nen Pesten hanem itthon debrecenben,egyszer láttam a pestit,semmivel sem kisebb a pesti a debreceninél csak annyival,hogy itt egy nagy térről az Egyetem térről lövik azon belül két helyszínről mert az Egyetem épület mögött is lönek de olyan hatalmas tölteteket amik már felmennek annyira,hogy tavaly Hajdúszoboszlóra is ellátszott-mondták,Pesten csak azért nagyobb,mert több helyszínről lövik. De ez is nagyon nagy. Nem is éri nekem meg felvonatozi Pestre a tüzijátékért,egy nap rámegy meg v 10 E ft.
Itt debrecenit nézem egyedül,mert nincs senki aki kijöjjön velem,mindenki a családtagokkal van tüzijátékot nézni csak én vagyok ilyen magányos farkas de nem is baj. A családtagok az erkélyről nézik,nem jönnek tömegbe. Én vagyok ilyen tüzijátékos csak a családba.
Szóval én is egyedül nézem.
Amúgy gratula a Főnix rendezvényszervező cégnek. Nem csak a nagytemplomtól a főtérről kitették a tüzijátékot a nagyerdőre az egyetemhez hanem 22 órára tervezték idén is a tüzijátékot,a vidékiek akik jönnek Debrecen környékéről meg távolabbról is hadd ne érjék el az utolsó vonatokat... Legalább tették volna 21 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!