Autistaként csak a magány lehet a részem, mi?
Na, most már hivatalosan is számkivetett vagyok. Egy barátom sincs már a faluba, mert hát úgy fest, hogy én vagyok a helybeli fura ember. Akivel nem lehet mutatkozni, mert magával ránt az ő nyomorába meg magányába.
Akit soha nem lehet normálisként kezelni, mert nem normális. Mert nem olyan mint a többi. Akinek nincsenek meg azok a képességek, mint a többi embernek. Magyarul a kommunikációs képesség, az hogy csapatban játsszon.
Egy rohadt idegen lénynek érzem magam ezen a bolygón. Nem lehetek olyan mint a többi ember.
így van, fogadd el magad, ez az első, ugyanis ez az,amit a többiek azonnal megéreznek rajtad. azaz hogy bármid is van, mennyire vagy összhangban magaddal, mennyire fogadod el, mennyire vagy magabiztos. hidd el, rögtön mások jönnek zavarba, ha nem úgy reagálsz a dolgokra, mint "egy senki" !
hány éves vagy? és fiú, lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!