Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csinálok mindig rosszul?

Mit csinálok mindig rosszul?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok enyhén mozgássérült. Ez ellenére eljárok otthonról sokat bulizok, mindenki ismer a környéken. Mindenki egy energikus, vidám vicces csajnak ismer. De ez nagyon nem így van .. egy társaság van akikkel nagyon szeretek kijárni bulizni meg beszélgetni is. Nekik viszont csak akkor vagyok jó ha épp velük vagyok de általában akkor sem ők hivnak, én kell kitaláljam épp hol vannak. Akik engem keresnek csak azért teszik mert jó emberismerő vagyok szivesen meghallgatom emberek problélmáit ha tudok segitek. De ha nekem van gondom azt senki nem hallgatja meg vagy látszik rajta hogy unja és inkább nem mondok semmit. Nem is szeretem ezeket az embereket mégis többet vagyok sokkal velük mint akikkel én szeretnék lenni mert bár keresnek néha .... de már nagyon nem birom.. Nagyon nagyon rossz kedvem van, állandóan ,nekik erről nem tudok beszélni mert ha elmondom hogy kereshetnének ők is azt fogják mondani jó erőszakos vagyok.... Most is beteg vagyok már rég, nem tudok helyre jönni de ezt se tudja kb senki mivel soha senki meg nem kérdezné élek-e.... akik engem keresnek azokat csak saját maguk érdekli . Nagyon rég ez megy már nem tudom mit tegyek hogy ne jusson naponta többször eszembe hogy öngyilkos legyek. Az állapotom miatt kerekes székben vagyok igy könnyebb élnem. az is sokszor eszembe jut hogy talán ez befolyásol embereket de nem tudom ....csak nem akarom ezt érezni már...

2015. júl. 31. 18:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"Az állapotom miatt kerekes székben vagyok igy könnyebb élnem."

Ezt nem értem. Ezek szerint van némi esély rá, hogy lábra tudsz állni? Akkor miért nem harcolsz érte?

Oké, akkor most leírom ide az igaz barát szerzés lépéseit:

1. Képezd magad, hogy méltó legyél rá. (Olvass és tanulj sokat, érj el valamit az életben) Tipp: menj egyetemre.

2. Tulajdonképp más nem is kell, a többi magától fog jönni.

Legyél önzetlen, figyelmes és nagylelkű azzal, akit úgy gondolsz, hogy a barátod lehetne.

3. Ha ő is ilyen, ápold a barátságot, ha nem, akkor finoman rázd le.

4. Végül: férfiakkal sose barátkozz.

2015. júl. 31. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:

Az 1-es válaszolóval nem értek egyet. Miért kéne műveltség, meg egyetem, hogy jó barát legyen? Mondom ezt úgy, hogy én is oda járok, de egy embert nem ez szab meg szerintem. És miért ne barátkozhatna férfival?

Kérdező, ha szeretnéd beszélgethetünk.

2015. júl. 31. 19:36
 3/13 A kérdező kommentje:

Én sem hiszem hogy befolyásolna a müveltség..Ha valakinek csak "okosan" kellek az nem is barát ..Meg külömben teszek dolgokat, kézimunka, munkát keresek, forditgatok stb mindent kipróbálok.:) És a problémám születési, bármit tennék nem állnék lábra. Segitséggel tudok járni meg viszonylag könnyen mozgok azért irtam hogy enyhén vagyok mozgássérült.

köszönöm a válaszokat még jöhetnek :)

2015. aug. 1. 09:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Ki akarna egy lusta, műveletlen, igénytelen emberrel barátkozni?

Igenis, kell a műveltség a barátsághoz. (mondom ezt úgy, hogy én nem vagyok az, és nincsenek is barátaim)

Különben azt is meg kell tanulni, hogy mi a barátság. Az is tanulást igényel.

2015. aug. 1. 11:06
 5/13 A kérdező kommentje:
Sem műveletlen, sem igénytelen nem vagyok.:) Ha valamit el akarok érni akkor lusta sem. Sok midnenhez értek csak ez általában senkit nem érdekel, meg sem próbálnak megismerni. Tudom hogy mi a barátság, én tudom a barátaimat feltételek nélkül önmagukért szeretni, megbizható vagyok, szivesen segitek bárkinek.. csak szerintem a mai világban már ennek nincs értéke mindenki érdekből szeret mindenkit.
2015. aug. 1. 14:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudnál más barátokat keresni?
2015. aug. 1. 16:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát ..ha én megszeretek valakit azt nem engedem el könnyen. és látom hogy szeretnek valahol csak .. nem tudom miért hanyagol mindenki.
2015. aug. 2. 11:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal segítenél a legtöbbet mindenkinek (közte magadnak is), ha nem titkolóznál.

Nem kell mindenáron jobb képet mutatnod magadról senkinek: emberből vagy, nem angyalból.

Az pont jó.

És épp elég.

2015. aug. 2. 18:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Mit értessz titkolózás alatt?
2015. aug. 3. 14:39
 10/13 anonim ***** válasza:
"Mindenki egy energikus, vidám vicces csajnak ismer. De ez nagyon nem így van .. "
2015. aug. 3. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!