Mit csinálok mindig rosszul?
"Az állapotom miatt kerekes székben vagyok igy könnyebb élnem."
Ezt nem értem. Ezek szerint van némi esély rá, hogy lábra tudsz állni? Akkor miért nem harcolsz érte?
Oké, akkor most leírom ide az igaz barát szerzés lépéseit:
1. Képezd magad, hogy méltó legyél rá. (Olvass és tanulj sokat, érj el valamit az életben) Tipp: menj egyetemre.
2. Tulajdonképp más nem is kell, a többi magától fog jönni.
Legyél önzetlen, figyelmes és nagylelkű azzal, akit úgy gondolsz, hogy a barátod lehetne.
3. Ha ő is ilyen, ápold a barátságot, ha nem, akkor finoman rázd le.
4. Végül: férfiakkal sose barátkozz.
Az 1-es válaszolóval nem értek egyet. Miért kéne műveltség, meg egyetem, hogy jó barát legyen? Mondom ezt úgy, hogy én is oda járok, de egy embert nem ez szab meg szerintem. És miért ne barátkozhatna férfival?
Kérdező, ha szeretnéd beszélgethetünk.
Én sem hiszem hogy befolyásolna a müveltség..Ha valakinek csak "okosan" kellek az nem is barát ..Meg külömben teszek dolgokat, kézimunka, munkát keresek, forditgatok stb mindent kipróbálok.:) És a problémám születési, bármit tennék nem állnék lábra. Segitséggel tudok járni meg viszonylag könnyen mozgok azért irtam hogy enyhén vagyok mozgássérült.
köszönöm a válaszokat még jöhetnek :)
Ki akarna egy lusta, műveletlen, igénytelen emberrel barátkozni?
Igenis, kell a műveltség a barátsághoz. (mondom ezt úgy, hogy én nem vagyok az, és nincsenek is barátaim)
Különben azt is meg kell tanulni, hogy mi a barátság. Az is tanulást igényel.
Szerintem azzal segítenél a legtöbbet mindenkinek (közte magadnak is), ha nem titkolóznál.
Nem kell mindenáron jobb képet mutatnod magadról senkinek: emberből vagy, nem angyalból.
Az pont jó.
És épp elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!