Mit csinálok mindig rosszul?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok enyhén mozgássérült. Ez ellenére eljárok otthonról sokat bulizok, mindenki ismer a környéken. Mindenki egy energikus, vidám vicces csajnak ismer. De ez nagyon nem így van .. egy társaság van akikkel nagyon szeretek kijárni bulizni meg beszélgetni is. Nekik viszont csak akkor vagyok jó ha épp velük vagyok de általában akkor sem ők hivnak, én kell kitaláljam épp hol vannak. Akik engem keresnek csak azért teszik mert jó emberismerő vagyok szivesen meghallgatom emberek problélmáit ha tudok segitek. De ha nekem van gondom azt senki nem hallgatja meg vagy látszik rajta hogy unja és inkább nem mondok semmit. Nem is szeretem ezeket az embereket mégis többet vagyok sokkal velük mint akikkel én szeretnék lenni mert bár keresnek néha .... de már nagyon nem birom.. Nagyon nagyon rossz kedvem van, állandóan ,nekik erről nem tudok beszélni mert ha elmondom hogy kereshetnének ők is azt fogják mondani jó erőszakos vagyok.... Most is beteg vagyok már rég, nem tudok helyre jönni de ezt se tudja kb senki mivel soha senki meg nem kérdezné élek-e.... akik engem keresnek azokat csak saját maguk érdekli . Nagyon rég ez megy már nem tudom mit tegyek hogy ne jusson naponta többször eszembe hogy öngyilkos legyek. Az állapotom miatt kerekes székben vagyok igy könnyebb élnem. az is sokszor eszembe jut hogy talán ez befolyásol embereket de nem tudom ....csak nem akarom ezt érezni már...2015. júl. 31. 18:24
11/13 A kérdező kommentje:
Ja. akit közel engedek magamhoz annak meg szoktam mutatni az igazi énemet ekkor jön hogy csalódnak vagy mi lesz, hogy nem is vagyok annyira vidám és rám unnak, egyedül hagynak.
2015. aug. 4. 17:16
12/13 anonim válasza:
Hát, ha nagy a különbség a messziről, és a közelről látott lány közt, akkor ez azért egy kicsit érthető, nem?
(Pláne, ha a messzilány tűnik szebbnek.)
Szóval tudod... az a bajság, hogy ha az ember így titkolózik, akkor ugyan több a jelentkező, de több a csalódó is. Másfelől meg hát annak a visszatartott rosszkedvnek elő is kell jönnie valahol, és hol jön elő? Igen, pont a közeledben lévők kapják az "áldást", akik pont nem érdemelnék.
Tudod, mint a nemisolyan-viccbeli férfi, akit a cégnél letol a főnöke, erre ő otthon veri az asszonyt. Holott nem is ő a baj oka.
13/13 A kérdező kommentje:
Értem..de akkor mit tudjak csinálni? Ráadásul ritka engedékeny vagyok, jó szivem van aminek már sokszor megittam a levét. Pl most a héten mindennap megyek ki egy táborba, és mivel elég rossz a terep segitség kell és mindig egy olyan "barátnőmmel" megyek ki aki amugy még kamasz lány. a barátjával nagy kötük a korkülömbség ráadásul a pasi enyhén alkoholista is, a csaj meg folyton kivan akadva miatta ,folyton sir fut utána s mivel nem akar egyedül hagyni, velem együtt. 1. Nekem semmi közöm a pasijához én nem akarok utána futni, nem érdekel el kéne intézze nélkülem, 2. én is mennék más emerekhez, barátaimhoz beszélgetni stb de persze mivel az ő barátja után megyünk az enyémekre idő nemigen jut, 3. én ide nemm sirni és depizni akarok kijárni, hanem beszélgetni bulizni művelődni stb. Nem akarok folyton a lelki szennyesládája lenni, nem is akarok ilyen körülmények közt vele lenni itt, csak hár nekem ugye segitség kell s ő segit ..... De nem tudom hogy húzom ezt még vasárnapig de nem birom ezt a szemébe mondani, nem akarok összeveszni pont most de megbántani se őt ....
2015. aug. 6. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!