Mit csinálok rosszul?
Lehet, hogy vicc kategória, hogy itt teszem fel a kérdést. Itt legalább nem kapok elfogult válaszokat, ez az oka.
Tehát bárhogy, bárkivel próbálkozok, nem találom a párom. Nem vagyok egy könnyűvérű lány, és ez elvileg szimpatikus a férfiaknak, de ezekszerint mégse. Nem játszom az elérhetetlen kis hercegnőt, meg a jégkirálynőt. Egy nyitott, kommunikatív csaj vagyok, könnyen ismerkedek barátkozok az emberekkel, de ennyi.
Vajon miért van az, hogy míg a körülöttem lévő emberek 99%-a megtalálja a hozzá illő embert, addig én egyedül vagyok és csak várom a csodát? Egyébként nem sürgetem, és nem keresem görcsösen. Nem mondom, hogy lelkileg nagyon megvisel az egyedüllét, de azért jólesne már egy kiegyesúlyozott párkapcsolatban érzelmi biztonságba lenni. A válaszokat előre köszönöm! :)
Elarulom akkor, hogy azt mondjak dekorativ no vagyok.
Remelem tenyleg lesz tobb es jobb... Egyszercsak :) Koszonom a valaszokat!
A korodat megtudhatjuk? :D vagy lehet beleírtad, de elkerülte így hajnal 5kor a figyelmemet. Nos van pár eshetőség hogy miért. A leírásod alapján nekem azt a benyomást kelted, hogy az átlagnál magasabb intelligenciával rendelkezel, esetleg főiskolai hallgatónak tudlak elképzelni.
1; Külsőre nem vagy szép, vagy épp túl szép vagy ezért nem mernek közeledni hozzád.
2; Az öltözködési stílusod lehet kicsit utcaszéli, esetleg igénytelen. Például szórakozóhelyen ha túl kihívóan öltözködsz, azokat a pasikat fogod vonzani akik könnyűvérű lányokat keresnek, és mivel Te nem vagy az, csak mondjuk szeretsz lengén öltözni, így a próbálkozó otthagy.
3; A kisugárzás és jellem. Akárcsak a nőknek, nekünk férfiaknak is szükségünk van arra hogy fenntartsa a nő az érdeklődésünket, hogy ne lankadjon a figyelmünk, egyszóval ne unjunk rá a dologra. Ha túl félénk vagy nem túl biztató, de a rámenősség is elriaszthat egy normálisabb jelentkezőt.
4; Túl nagyok az elvárásaid.
Mindezeket annak fényében írtam hogy nem láttalak, nem ismerlek, így remélem nem sértődsz meg a megfogalmazáson sem. Azt tudom tanácsolni, én mint idegen az idegennek, hogy feküdj le, hunyd be a szemed, és gondold át kire van szükséged, kit keresel pontosan. legyen konkrét elképzelésed, utána kiszemelhetsz valakit és így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!