Milyen dolog az, hogy a barátaim mert magasabb körökbe jutnak, egyszerűen eldobnak mintha fémsúly lennék?
Ha elhiszed a magadnak bebeszéltet, hogy alacsonyabbrendű vagy, igazad van!
Soha nem fog feljebb jutni az, aki kesereg, hogy lenn áll, de a létrára nem akar fellépni.
.
Akiket te barátaidként említesz, nem barátaid.
Akkor most szèpen kelj fel, ès döntsd el, hogy mit szeretnèl!Mindig te döntöd el, hogy hogyan àllsz a dolgokhoz!Mindenki egyedül van!Mi ez màr?Tènyleg minek degradàlod magad?Magaddal foglalkozz, ès tiszteld magadat annyira, amennyire csak tudod!Az önsajnàlat helyett, inkàbb kreatìvkodj!Kezdd el èlvezni az egyedüllèted!Nincs alsòbbrendû meg felsõbbrendû...
Ezek csak emberek àltal kitalàlt mèrcèk..
No problem!!Csak igyàl egy kàvèt!Ès èlvezd h nem függsz senkitõl!;)
Csak az a rossz, hogy ami tökre természetes volt számomra. Például egy csomó régi jó pub meg bár már nem olyan mint régen. A szombat estéket is itthon töltöm.
Ők voltak számomra a mérce, amilyen szeretnék lenni. Most nincs példaképem se.
Vedd èszre magadat!Jàtszadozhatsz pèldakèpekkel, azok csak összezavarnak majd.Neked önmagadnak kell lenned!A pèldakèpek hozzààllàsàval pròbàlsz beazonosulni, ès ha csalòdsz egy pèldakèpben, akkor nem talàlod a helyed.Ezèrt nem kell pèldakèp.Valòsìtsd meg önmagad!Èlvezd sajàt magadat!Ezt nem poènból mondom!
Nekem is voltak pèldakèpeim fiatalabb koromban!Màs akartam lenni.De nem igazàn ment, nem èreztem õszintènek.Aztàn szèp lassan ràjöttem h önmagamnàl nem is talàlhatok nagyobb partyt!Amikor az ember elfogadja önmagàt, minden ùj èrtelmet kap.
nem a világ omlott össze nyugi...
ezek nem voltak igazi barátok...lehet te azt hitted és azért fáj ennyire...
Sírtál eleget! A sírás helyett most végre állj a sarkadra!!! vagy életed végéig csak siránkozni akarsz? a boldogságért tenned kell!!! TEGYÉL ÉRTE HA BOLDOG AKARSZ LENNI!!!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!