Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elmagányosodás, más is érez...

Elmagányosodás, más is érez hasonlót?

Figyelt kérdés
Mostanában úgy érzem, egyre inkább egyedül maradok. Az egyetemi baráti társaság szétszéledt, mindenki az állandó mókuskerékbe került. A munkahelyemen kívül már nem is járok sehova. Próbálok a régi barátaimba kapaszkodni, de mintha a legjobb barátaim is elfordulnának tőlem. Nincs idejük, ennyivel elintézik. Én hiába keresem őket, legtöbbük vagy nem mesél semmit magáról mi van vele, vagy elintézik egy "jól vagyok"-al. Ami leginkább zavar, hogy ha én nem keresem az embereket, akkor engem senki sem keres. Azt sem kérdik meg "hogy vagy" még ezer éves jóbarátok sem, csak ritkán. Olyan, mintha én senkit nem tudnék elfeledni, engem viszont mindenki feledhetőnek tart. Más is érez így, illetve került hasonló helyzetbe? Tényleg az elmagányosodás kora jön? Főleg a hétvégék hosszúak így, nehezen viselem, hogy hozzám sem szól a kutya sem.

2015. júl. 20. 22:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5 év elteltével kinek mennyire változott meg az élete? Nekem csak még rosszabb lett minden. :D
2020. júl. 12. 17:50
 12/18 A kérdező kommentje:
11: Nagyot fordult a világ. Sajnos van, akit bármennyire kapaszkodtam belé, elveszítettem az életemből azóta (megszakított velem minden kontaktot, azt sem árulta el, miért). De többségében megvannak a régi barátok, idejük/időnk nem lett több, de igyekszünk amennyire lehet tartani a kapcsolatot. Nem mondom, hogy sokkal jobb lett, inkább csak megszoktam a dolgot. Többen házasok azóta, családalapítást terveznek,zajlik az élet, érthető, ha nem a lógás meg a chat a fontos már. Én még azóta is egyedülállóként messze vagyok az említett dolgoktól, egy randit sem hoztam össze azóta.
2020. júl. 12. 22:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor olyan nagyot mégsem fordult a világ. Az első mondat elolvasásakor azt gondoltam, hogy utána örömteli dolgokról fogok olvasni, családalapításról, barátokról, miegymás, erre pont az ellenkezője jött. :D És milyen kilátásaid vannak így a jövőre nézve? Vannak terveid, céljaid? Gondolod, hogy a mostani állapotában képes lennél leélni egy teljes életet? Vagy szerinted ez idővel egyszer majd csak meg fog változni?
2020. júl. 13. 12:46
 14/18 A kérdező kommentje:
13: Fogalmam sincs, mit hoz a jövő. Mivel a "nagy ő" csak nem akar sehol felbukkanni (bár igazán nem is erőltetem), így inkább az egyedüllétre kezdek berendezkedni. Le lehet persze élni egy életet így is, de csak jó lenne azért a pár barát mellé egy társ is.
2020. júl. 13. 17:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Mintha csak magamat olvasnám. :D Ezzel az egyedüllétre való berendezkedéssel én is pontosan így vagyok. Bár néha megfordul a fejemben, hogy vásárolok egy feleséget a távol-keletről. Nő nélkül kihúzni a legvégéig azért elég nehéz lehet, valahol itt kezdődnek kifejlődni a sorozatgyilkosok, vagy hasonlók..:D De lehet, hogy csak túl sok ilyen sorozatot nézek..:D

Amúgy nincs kedved eszmecseréhez valahol? Ritkán találkozom magamfajta rossz sorsú egyénekkel.

2020. júl. 13. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is ezt érzem, de már 2021 van.😀
2021. júl. 17. 00:05
 17/18 anonim ***** válasza:
29 évesen ez van, akkor mi lesz idős koromra?😂
2021. júl. 17. 00:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Addigra hozzászoksz, és nem lesz annyira hiányérzeted, vagy ha mégis, akkor lehet, hogy megőrülsz, és elfajulnak a dolgok... Utóbbi szerencsére ritkább.
2021. aug. 3. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!