Nem bizok az emberekben, mit tehetnék?
Üdv a klubban.
Én azt mondom hogy amíg nem zárkózol el teljesen, addig nem baj. Én személy szerint pár embertől eltekintve mindenkitől tartok pár lépés távolságot, éppen az ilyen tapasztalatok miatt. És éppen arra a pár emberre koncentrálom az energiáimat, mert ha azokra gondolok, akiknek szívesen átrendezném a fogsorát (és van egy jó pár ilyen), csak ideges leszek, akkor meg magammal szúrok ki. Azt meg minek?
Persze előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor nem lehet az ilyeneket elkerülni, jellemzően munkahelyen vagy suliban. Ha ilyen helyzet áll elő, akkor is meg kell próbálni kikerülni. Nekem konkrétan volt egy kollégám, egy szociopata állat volt, folyton üvöltözött és mindenkibe belekötött, amíg nagy nehezen kegyeskedtek kirúgni, de szerencsére ritkán volt vele bajom, mert egyrészt kétszázan dolgoztunk egy helyen, másrészt elég nagy darab vagyok, ő meg csak a gyengékkel mert janizni, szóval inkább másokat talált be.
Én azt mondom neked, hogy jó az ha távolságot tartasz az emberektől, csak ne legyen túl nagy az a távolság. Legfeljebb csak akkor, ha kiérdemli az illető. Nálam mindenki tiszta lappal indít, aztán van aki három másodperc alatt játssza el, van aki tíz év alatt. Van aki még nem játszotta el, és remélem, soha nem is fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!